kate kate kate och andra sammarbeten

Nu är det parfym som gäller.

Jag vet inte om jag gillar det eller inte, men jag kan tycka att det blir lite för mycket av det goda, varenda spänn ska sugas ut ur oss konsumenter. Först började med kollektionen för topshop, snygg, men inget überkoolt och ganska så dyr för att lanseras på en budgetkedja som topshop, (får man kalla topshop budget?) Well well, riktigt budget är det ju inte men det SKA vara det. Nu kommer den andra kollektionen kläder för topshop i höst plus den nya parfymen. 

Bra eller dåligt?
Handlar du för att du gillar det, eller för att det lanseras med snygga kates look och namn?

image931

Visst är det bra med sammarbeten så man som inte så rik människa kan få ta del av snygg och god desing ändå. Men det vore ändå kul om det man köpte inte bars av var och varannan människa. Typ som med stella McCartney för Hm första gången, det var ändå lite exklusivt. Däremot Madonna för HM kan inte ha varit någon större hit, det går ju fortfarande att få tag i de plaggen. (kanske beror det på att kvaliten var läskig och att kläderna såg ut att höra hemma i nåns garderob som älskar slusktantmodet)

Nu väntar ännu ett nytt sammarbete mellan Hm och en stjärndesinger, nämligen Roberto Cavalli. Kommer du att handla Cavalli kläder ála Hm?
image930

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0