mellerud

Idag efter jobbet blev det fika, med den nya barista mjölken. Sen var det dags för den årliga turen till BLOMS....vilket ställe. Under den korta tid jag befann mej där fick jag och Hanna ett antal skrattattacker som är lätta att framkalla igen,,,jag ska slänga upp pics så ska ni få se!
Det finns märkliga saker där...älgar med ett horn, bikinitoppar, där kuporna är så stora att mitt huvud och hannas huvud ryms i varnsin,,,(mysigt) det finns även härliga skor som när man ser funderar på hur personen som desingade skorna trodde att det någonsin skulle kunna sälja.
Efter det besöket begav vi oss mpt Cafe Fjärdingen, som är en idyll...allt är bra på det stället! Vi käkade lunch och drack kaffe i en härlig veranda.

Nästa stopp blev hos Hannas morpäron, fika igen....elin=stoppad gris, men tjatefika är ett måste,går inte tacka nej.
När vi lyckats förflytta oss och våra mätta magar från Köksstolen skulle vi skynda oss hemåt, men särsklit snabbt gick det inte. PÅ vägen hade det nämligen hänt en läskig olycka, det såg riktigt illa ut. Två lastbilar hade krockat, en låg på kanten och fronten på den andra var borta. Obehagligt...började direkt käka på naglarna.

Hemma i 2 minuter, vidare till träning , hem igen, tv med bounce och how to find a husband...


JO!! jag har jobbat idag, men jobbar du på mitt jobb hinner man mycket!

Over and out!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0