nu är det höst

När jag steg upp i morses regnade så högt...det var mörkt och det känndes att hösten verkligen är här.
Då är det verkligen dags att fixa sig lite så man inte deppar ihop totalt, jag måste klippa mej fixa min hårfärg som ser för trsit och risig ut...frågan är lugg eller inte lugg?
. 

Sen måste jag kommentera stackars stackars Brittan på MTV video awards. det är bara pinsamt, inte ballt, nytt, spännade eller bra, det är bara pinsamt! Hon staplar runt på scenen i underkläder och ser allmänt osäker och nästan frågande ut, det är bara risigt! Det ser ut som att det är ett försökt till att få tillbaks hennes sexiga image, men det är bara tacky och äckligt.

Akon körde sin smack that med blås,det var tjsuigt. Något som inte var tjusigt var Beyonce som mottog priset för bästa sammarbetet med shakira, hon hade den mest urringade klänningen på galan, det blir inte snygtt, bara nervigt!

Kaneys uppträdande var kul iochmed att alla var utrustade med helsnygga brills!  

Justin och grabbarna grus körde technology och det svänger, kul att justn sticker ut i sin smartdress.

Ferige tog hem årets kvinnliga, men kunde inte komma, synd hon lyckas alltid ta på sig det lustigaste du kan tänka dej.

Alicia Keys = stort hår och übertighta kläder i svart och headband och en skön låt som alltid!

Nelly furtado var ursöt i sin stickade basker och sitt nyfärgade hår + att hon är kul att se" live, hon gör nått nytt varje gång". Tillsammans med Justin och Timbaland mixades deras hitt hittar ihop, coolt och kul! OOOOShit vilka biceps timbaland har, läskigt! Justin är stilsäker, exakt och heldansant!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0