Konsult

Idag agerar jag konsult för Fazer,,,,,det är INTE så glassigt som det låter. Jag räknar papper och försöker lista ut vad ett gäng lastbilsförsäjare har skrivit in i aldells för små rutor  för deras handstil. Inte det att jag trackar ner på deras handstil, men lite precission har väl aldrig skadat?
F är hemma igen och vi ska försöka att mötas upp idag för fika och lightshopping.

ut i snön

Röd

Jag var helt knallröd när jag hade tränat färdigt idag och jag är sjukt sugen på en röd vårjacka.  ( Men som vanligt kanske jag överraskar och köper mej en svart....omväxling förnöjer inte alltid)

Var på bokmässan och fick tag i en hel massa sköna böcker som jag kan njuta av både genom att läsa och se på de fina bokryggarna i bokhyllan.Det är dröm jag haft lääänge, att få ha en riktigt proppfull bokhylla med böcker jag gillar och en massa skivor som jag inte kan leva utan. AHHH!!

Jobbar för penagr, handlar för pengar...min melodi.För snart är det dags för vår shopping. Hoppas att den kommer hålla till i London. Är jättesugen på att se Kates linje på TOPSHOP.

Väska
Jacka
Kjol
Klänningar
Jeans
Toppar
Skor

Det är bara är bara till att börja från toppen och arbeta sig nedåt! 

Förresten Va sköna JOcke och JOel var tillsammans med Danny idag i Förkväll.

hemma igen

Nu är vi hemkommna, hela trysilcrew. Det är trist, enbart trist faktiskt.....men jag kanske vänjer mej snart.

Igår kväll hade jag och Kexen freestyle i parken, ni skulle vart där. 

Nu är jag restrött och känner mest för att dricka lite te och hänga i en skön soffa som omväxkling, de som fanns i stugan är inga fluffiga saker inte.

Over and out

Magnus Betner

Förra veckan eller veckan innan, jag minns inte riktigt gjorde Killen riktigt bra ifrån sig. Tänkvärt!

23 är nog ingen bra ålder...

Igår var det reuniountime...härligt att få hänga med de man gilllar bäst. Vi satt från 20,30 till 01,30 och hade så mycket att dela med oss av. Vi satt på ett fik som på kvällningen turns into a uteställe. Men igår var åldersgränsen 23 och jag kan säga att det är ingen bra ålder, det kom inga som var äldre än 23. Men det är så det funkar i en härligt liten bra stad som Vänersborg.

Igår blev det uppstyrt en spelkväll at A's house ikväll....Jag är taggad! ¨

Imorgon bär det iväg mot Trysil, där vädret ser ut att bli helt ok de närmsta dagarna.
Igår var vi ute på lite shopping äventyr inför vår stundade resa, blev många nödväniga köp. Hårsnoddar, ny lite sportigare väska och två nya fina glansiga tidningar.

Idag har jag lite och fixa, måste styra upp matshopping inför den stora mästerkocksmiddagen som jag och gänget ska laga till på tisdag. Det ska bli spännande, men slutresultatet är menat att bli kycklingfile med spenat, pinjenötter, champinjoner och lök som ska serveras med bulgur med tomat och youghertsås. Spännande är alltså bara förnamnet.

Just nu väldigt sugen på en egen lägenhet, i min köksskåp skulle det finnas muggar som man blir glad av att dricka eller att äta ur. Sen skulle det såklart finnas ett välfyllt kylskåp och en espressobryggare.

Friday Fever

Idag är det ledig fredag, känns tilloch med konstigt att vara ledig nu.
Jag startade min dag med en dusch och packning inför Trysil. Så nu är packningen näst intill klar, vilket betyder att jag kommer ha mer tid för vännerna som nu äntligen är hemma igen.

Jag har riktig Friday fever idag( hoppas att es3d fattar vad jag menar). Min FF handlar om shopping, fika och speciellt idag förhoppningar om en lyckad arbetsintervju. 

Jag funderar på vad man ska ha på sig inför en intervju i en klädbutik....
1.helt och rent (självklar och klassisk)
2.våga ha din egen stil, men ändå passa in
3. sälja dig själv utan att trycka undan din "riktiga stil"
4.Högklackat måste väl funka?

well well,,,tänkte att hinna med lite shopping innan intervjuen. Är verkligen helsåld på en väska från esprit, tyvärr ser den så trist ut på bilden på hemsidan så jag tänker inte sätta den i dålig dager, i verkligeheten har den allt! 

Nu ska jag bege mej mot utmaningen idag, hitta kläder!

Skön fredag till er allihopa!

kort kort..

bloggar från pappas dator , min är på lagning! Värre än vad man tror att klara sig utan, jag skapar mej hela tiden nya beroenden.

Har jobbat med barn från 8.30 tom 22.00 idag,,, trött. Behöver inte säga mer!

Jätteglad för att A och H kommer hem idag!

Imorgon arbetsintervju på gång,  det känns spännande. Håller mina små korta tummar. Jobba jobba!

Om tre dagar befinner jag mej på ett av mina favoritställen med några av mina favvo sällskap. Trysil + 17 pers( tillökning iår) + god mat + skidåkning hela dagarna + bubbelbad + bastu,,,, det kan inte bli så mycket bättre!


Stor stor kram

Stilsäkert

Nu ska Sienna miller skapa en egen klädlinje tillsammans med sin syrra..Jag är rånyfiken!
Sitter nu och kikar runt på Adlibris för jag är så sugen på att läsa något som fångar mej. Håller just nu på med Emma Igelströms bok om hennes kamp mot bulemin, den är helt ok. Men jag känner nu för att läsa något mer lättläst och plastigt. Om det är någon som har tips på något att läsa hör av er! 

skidåkningsfeber och 14minus

Jag hade en helbra kväll hos K igår, mycket god mat och trevligt gäng!

Idag är det sååå fint väder så jag känner mej dum som sitter här och inte är ute och tar vara på den solen som visar sej idag, jag känner verkligen att jag har ett solbehov nu. Jag tror att min dag kommer vara bra, jag tänker iallfall göra allt för att den ska bli bra. Tänkte ta mej en promenix och köpa mej nån skön tidning och sätta mej på altanen inlindad i filtar och kläder och läsa den i solen. Hade sen även tänkt att träna, men vi får se hur det blir med det, det känns som att det ligger på en dum tid idag och sen borde jag kanske inte när jag känner mej förkyld med tanke på att om en vecka bär det av mot Trysil.  

Nu längtar jag till på Torsdag, då landar två sköningar på svensk mark igen!

Ut och lapa sol nu allihopa!

kalas lördag

Nu har det äntligen blivit helg! Jag känner mej helnöjd över att ha jobbat hela veckan, cash och bättre samvete. Bättre samvete skulle jag behöva få en dos av nu, jag känner mej så läskigt elak mot min kropp, den är förkyld, har fått käka för mycket godsaker (och mer lär det bli idag) och inte hann jag gå och träna den igår heller. En upshapening på den! 

Förkyldningen sitter i nästan allas kroppar vid denna årstiden skulle jag tro, som sagt har jag ju jobbat på skola och dagis hela veckan och jag kan lova att barnen också har några små bacilusker som de inte är snåla med att dela med sig av. Tack alla barn! Sen till den vanligaste elinfunderingen angående förkyldningar...varför är man bara snuvig i en näsborre i taget?

Det är svårt, jättesvårt, att låta bli vitchoklad med nötter överdraget på en pepparkaka( jag tror det är pepparkaka). Vi har en del sådana godsaker i skåpet hemma, jag gillar det inte eftersom min karaktär är för svag för att stå emot en eller två sånna till en latte innan man börjar jobba kl12. Det blir alltså ett perfekt elvafika! 

Träning tror jag faktiskt inte att jag kommer att hinna med idag, det blir nämligen kalas hela dagen!
Det är en hård star på kalasfirandet idag, det börjas med det tuffaste av det tuffa, SLÄKTKALAS. Dock är det ett litet sådant, men i detta fallet hjälps det inte. Det är nämligen så att pappa har släkt från Dalsland och där tror jag att kalas är det roligaste dom vet, för dom vill aldrig att det ska ta slut! Det är bara "sittekalas" som pappa säger. Detta betyder att först är det smörgåstårta, när den är uppäten sitter alla och jäser och är nog egentligen helt nöjda. Men det är då som det är dags för tårtan, det är alltid tyvärr moccatårta eller swartswald, gästerna äter och äter....Nu tycker jag att det är mer än nog att bjuda på vid ett kalas men det tycker inte en äkta dalbo, nej för nu är det dags för sju sorters kakor och kaffe.
Jag fattar inte hur man orkar trycka ner så mycket mat, utan att röra sig, om man inte räknar de gånger man går upp för att hämta mer mat, eller den gången man står upp och sjunger. (men det värsta av allt som kan inträffa på ett "sittekalas" i Dalsland är när nått litet barnbarn till nån, som sen visar sig vara en av alla mina okända sysslingar och hennes morfar/farfar/morbror/eller tillochmed bror ska göra något slags shownummer med dragspel och falsksång.
Man mår inte bättre än när man får gå och lägga sig efter ett sådant kalas och låtsas att det aldrig hänt. 
 
Men sen ikväll är det dags för lite "20års raj raj" som K själv uttrycktde det. Det ska bli kalastrevligt, ska nu bara ut och fixa något att klä mej i!

Ha en Kalaslördag

6år

Igår var jag på bio med Mallan, det var skönt att göra något annat än att bara vara hemma för att man inte kan sticka iväg och träna. Vi var på Underbara älskade! Den var sorglig men fin. Himmlans massa fint foto

Jag har idag jobbat på förskolan och varit med dem på badhuset, det var en upplevelse! På det lilla , nästan fallfärdiga badhuset plaskade det runt 19 små 6åringar. Vissa var som vattendjur, riktiga sjökor och vissa fick lilla ångesten och blev jätteledsena för de ville inte ha vatten i fejjan.

Efter jobbet begav jag mej mot city för att fixa present till K som ska ha 20-års kalas på Lördag, det ska bli helkul! Jag köpte en bra grej hoppas jag. Vågar inte avsöja too much om det är så att K läser, vilket jag hoppas att hon gör ;) ( shit jag gjorde en smileys)

Nu ska jag snart, trots snuvan iväg och träna lite, jag känner att jag behöver rensa huvudet lite och då finns det inget bättre än lite gruppträning med skön musik.

Imorgon är det en Übertidigmorgon som jag sak facea...kl 6,15 ska jag låsa upp hela skolan ta emot några förmodligen trötta barn. Det betyder att det blir ännu en tidigkväll för mej. Känner mej trist och gammal när man hela tiden styr sitt liv efter jobb och träning, men det är enda sättet för mej att inte göra av med för mycket pengar.

Men från denna stund bestämmer jag mej för att sluta upp att grubbla så mycket över tråkigheter som pengar osv...Nu ska jag börja räkna ner dagarna tills det att jag får träffa min Hanna igen.
Pratade med henne idag och även Berit, låter skumt men Berit och Lovisa kan jag sakna. Åker över efter sportlovet banne mej!  

Nu ska jag inte skriva mer,,inget om nått kuligt idag. Trist läsning kanske, men detta är livet ( cyniska onsdagselin)

trött

Jag är trött!
Jättetrött, det blir nog ingen träning idag, funderar på att gå på bio! Hoppas nån e sugen på att göra mej sällskap.

Funderingar

Nu är man vaken och klar för start ännu en måndag, men jag vet inte vad jag är klar för!
Man ska gå upp och göra sig beredd på att rycka in på jobb, var när hur? det vet man aldrig!

Igår var jag lite trött hela dagen, man mår som man förtjänar. Men jag lyckades iallafall peta mej iväg på min cykel inmot stan med lite India Arie i lurarna för att träna. Träningen gick bra, men när jag kom hem,,,kl var bara 18,30 då var jag redan klar för läggdags. Japp så trött var jag! Somnade innan åtta. Så till F och H kan jag bara säga att när ni hörde av er slumrade jag. sorry!

När man har sovit så länge tror man kanske att man ska känna sig lite mer utvilad än vad man vanligtvis är, men Nej, jag är lika trött om inte tröttare idag!

Men idag ska jag till ams,, de vill att jag kommer dit hela tiden. Det är skittrist där!
Sen tänkte jag att jag ska försöka hinna ut med lite arbetsansökningar. Jag vill ha ett jobb då jag vet hur mycket cash man får/månad = hur mycket jag kan shoppa för/månad ( det är den sortens matte som intresserar mej) 

Jag har typ ont i magen för jag inte vill att tanten från komunen ska ringa, det vore så mycket bättre om de ringde från skolan istället, det är mycket bättre där. Jag har verkligen fattat att dagis är långt ifrån det jag vill syssla med när jag blir stor.

Nu är det Cv fix som gäller!

sunday 12,33


Veckan som gick innehöll blandannat dess outfits..
Igår var det en kul kväll, jag var snackig, väldigt snackig....

Musik
Asha Ali
Salem alfakir
Travis - Its a great day to be alive
India Arie 

Lite mera lista

Favoritväska: svart kuvertväska med rynkiga detaljer upphittad i en secondhandbutik
Skostorlek: 38
Hårfärg: Blond
Ögonfärg: Gröna
Favoritfilm: Dålogt med favvofilmer, det finns mycket som är bra, men jag vågar inte blotta mej i denna frågan.
Favoritskor: Kan inte välja.
Drömjobb: Formgivare, eller jobba med något inom friskvård
Favoritkaffe: Starbucks skinnyLatte
Sofi eller Ebba: Sofi isåfall...om man måste välja
Favoritstövlar: Mina hundtandsmönstarde gummistövlar som pappa har köpt åt mej.
Hur mycket pengar lägger du i månaden på kläder: Ungefär allt jag tjänar och får.
Hur många skor har du: 20+?
Louis Vuitton eller Gucci: Guccis vårkollektion
Kilklack eller stilett: klurigt, men det får nog faktiskt bli kilklack.
TV-program: Sex and the City
Fulaste plagg i din garderob: Min sarong med hemskt blommönster använd endast i sommarstugan.
Snyggaste plagg i din garderob: Hmm,,jag gillar det mesta.
Favorittidning: Jag slukar det mesta.
Länder du vill till: Usa, Sydamerika, Vietnam....jag vill nog till alla världens hörn.
Favorithändelse i hela ditt liv:Det finns ju kalasmånga sköna och bra minnen..kan inte pick one!
Drömbil:
Denna

Vill ha mest just nu..
Skor: Till sommaren
Klänning: Jag är öppen för alla förslag, finns så många klänningar som jag vill ha!
Väska: En brun skinväska att ha på armen, har inte hittat "the one and only" ännu
Jeans: Acne hep Raw

Ett eller annat..
Chloé / Celine:
Chloé .
Fendi B-bag / Fendi spy: Spy.
Manolo Blahnik / Jimmy Choo / Christian Louboutin: Christian Louboutin utan tvekan.
Latte / Cappucino: Latte
Coca Cola / Pepsi: Gillar det inte alls.
Paris / Nicole: Vill inte bry mej och gör det heller inte.
OC / Beverly Hills 90210: ......
Puss / Kram: Puss.
Pastasallad / Kycklingsallad: Pastasallad.
Fläkt / solfjäder: Solfjäder.
Puccisjal / Alexander McQueen scull scarf: Pucci.

Har du någonsin..
Önskat att du var någon annan? Yes.
Snubblat runt i dina klackar? Kullersten =såklart
Varit avundsjuk på någon? Oh yes, vidrigt rika människor. Give me some.
Hatat någon? JO men faktiskt, hur hemst och vidrigt det än låter..
Velat rymma och skaffa nytt liv: Inte rymma, men jag provar gärna på att leva någon annas liv ett tag.

Listfredag

Min kvinnliga sida:
[ ]
Köpt en hårfön?
[x] Sminkat mig i annat avseende än att se rolig ut?
[x] Följt med som smakråd vid en shoppingrunda?
[x] Pratat känslor?
[x] Tänkt på att matcha mina kläder?
[x] Berömt en person av manligt kön för sitt utseende?
[x] Ringt upp en person utan konkret syfte?
[x] Funderat på namn åt mina barn?
[ ] Insett storheten hos Barbra Streisand?
[x] Druckit Cosmopolitan?
[x] Sett ett avsnitt av "Sex and the city"?
[x] Sett två avsnitt av "Sex and the city"?
[x] Känt mig sugen på en kopp te?
[x] Känt glädje över att få blommor i present ?
[x] Gjort någonting romantiskt på eget initiativ?
[x] Blivit arg utan anledning?
[x] Gråtit efter 9 fyllda år?
[x] Brytt mig om H&M:s val av modell?
[x] Pratat skvaller?
[x] Varit arg/sur utan att tala om det?
[x] Kramat en kille?
[x] Dansat?
Totalt: 20 poäng

Min manliga sida:
[ ] Ljugit om hur mycket jag har druckit?
[ ] Ätit en blodig stek?
[ ] Läst en biltidning?
[x] Framgångsrikt använt en borr, hammare och diverse andra redskap?
[x] Lovat att ringa dagen efteråt och sedan struntat i det?
[x] Skött grillen under en grillfest?
[ ] Läst en bok av Jan Guillou?
[ ] Läst ett nummer av slitz?
[x] Dunkat någon i ryggen i syfte att få denne att känns sig uppskattad?
[ ] Känt mig hungrig efter att ha ätit en hel pizza?
[ ] Gått på en Ulf Lundell-konsert ?
[x] Använt händerna till att slå någon i syfte att skada denna person?
[  ] Sett alla Die Hard och Rockyfilmerna?
[x] Diskuterat bröst?
[  ] Gjort lumpen?
[ ] Läst nick hornby?
[ ] Känt mig nödgad att bräcka någon i armbrytning?
[x]Känt mig häftig över att åka jättefort i en bil?
[ ] Enbart stirrat snettuppåt vid besök på en pissoar?
[x] Lagat någonting på egen hand?
[ ] Skrikit "kom igen nu gubbar" på en fotbollsplan?
[ ] Tävlat i att dricka öl?
Totalt: 8 poäng.

Super stereotypt, men har man inget annat för sej funkar det som ett ganska roligt tidsfördriv.

Ännu ett test!

http://quiz.ivillage.com/astrology/tests/sexandthecity.htm 

vem är du i Sex and the city?

Saknar

Det finns så många olika sorters saknad. Man kan längta efter något att ha på sig, att känna något, att köpa något, något att äta, någon att prata med allt om osv..

Idag när jag slog upp ögonen, efter att ha sovit ännu en natt på mina egna armar så dom somnar och får sen ett eget liv, kände jag en klump i magen och kände att jag längtade sååå mycket efter H. Jag saknar min bästaste vän så fruktansvärt mycket. Det värsta är att jag är så hemskt dålig på att tala om det, jag ringer alldels alldles för sällan och det gör mej arg på mej själv, jättearg!
Jag måste helt enkelt bättra mej,.

Något annat jag längtar efter är att veta när och var och vad du ska jobba som...
Jag längtar efter att kunna bestämma att en onsdagsfikis ska hålla rum i Liecester Square och beställa en VentiLatte och bara pratat och prata med några av välrdens bästa vänner. ( jag har nämligen VÄRLDENS BÄSTA VÄNNER)
Jag längtar efter en minisemester..

Men i det stora är jag faktiskt riktigt nöjd med det mesta. Jag får snart träffa H och ska snart på semester med henne också.

Härlig Fredag till ER!
168185-10


Ahhh

Jag är så trött i huvudet!
Har jobbat på fritids hela dagen och det var enormt många barn eftersom skolan hade studiedag och alla barn är jättepigga!
Vissa av dem resonerar roligt
X: Har du ätit med pinnar?
Jag: Ja, men det är jättesvårt
X: Fattar dom inte hur man gör metall i Kina eller?
Jag: Jo det gör dom, men det är deras tradition, dom har alltid gjort det.
X: "Aha, så man måste vara Kines för att göra det bra liksom?"

Allt utgår från att vi är normen i ett barns huvud. Vi, Här och Nu vi vet alltid bäst och mest om allt.
Det är ju en helskruvad världsbild, men så funkar aknske barn, eller är det Vuxna som proppar huvudet fullt på barnen med den informationen. Fast "iochförsig" så är det ju svårt att förstå när man är sex år att det finns mer än bara Här och Nu. Jag har ett bra exempel på det.

Jag har en vän...JK
Hon har berättat om när hon var yngre. Hon trodde då att allt kretsade runt henne. Som efter sommmarlov och liknade då de andra barnen berättade va de hade gjort trodde hon att de ljög, för enligt henne "frös" allt som inte hände på den platsen där hon befann sig. Jag kanske bör tillägga att hon är en duktig teaterapa och spelade därför med på det som hennes vänner sa att de hade upplevt under sitt sommarlov.

Men som tur är har hon nu förhoppningsvis fattat hur det ligger till...

Nu blir det eftermiddagsmys tills det att det är dags för lite styrkemedelträning.

Ciao

RSS 2.0