om att känna en i-lands frustration

Just nu är jag frustrerad. Csn ser till att jag överlever men jag kan inte lägga pengar på kläder och nu finns det så mycket fint ute i butikerna. Men enda sättet att låta bil shopping är att inte ens gå in i butikerna.  Så just nu sysselsätter jag mej istället med att kolla gamla magasin, bloggar och webshoppar. Jag drömmer om skor, jag drömmer om väskor och det lär förbli just drömmar.

Men nu ska jag sätta mej och gå igenom lite gamla tidningar, klippa och klistra och dämpa mina lustar på det viset.


Vem ska bli årets Julvärd 09?

Gp har nu lagt upp en omröstning om vem som ska få bli årets julvärd i SVT.
Vem tycker du? 
 




min favorit är Fredrik Skavlan


godis



om jag inte levde på csn skulle jag unna mej dessa godisar idag


break up scarlett and peter

http://open.spotify.com/user/elin_e_eriksson/playlist/11oHTkg9Shg9AKvlvkZr2N 


lyssna lyssna!

Jag tycker detta är perfekt höstmusik. Ska försöka sätta mej i nån timma till med min hemtenta.
Det är tråkigt.
Denna veckan har varit tråkig, jag har bara sysslat med redightesprylar. Vilket har gjort mej trött, vilket är ännu tråkigare. Jag vill göra något kul! Men tills det händer något kul lyssnar jag på scarlett & peter och försöker så mycket jag kan att gilla läget.

jag vill ha ha ha ha ha ha


detta får bli dagens inspirationsbilder






en kasse på posten



idag ska jag inviga min nya snygga kasse från merchworld.
Schysst att ha något nytt att hänga på axeln och fylla med trevliga saker.
idag kommer den innehålla böcker och papper.
Tack Leaders off för en finfin kasse!


look at this facehunter






facehunter.blogspot.com

barbent



tänk när man kunde klä sig i klänning och det räckte
nu sitter jag inomhus och har två stickade tröjor och dubbla raggsockar


fashion på svt

På måndag kl 21:30 har Fashion premiär i svt med grymma Karin Winther.

Några av visningarna som kommer visas är
- Max Azria
- Y3
- Marc Jacobs
- Narciso Rodriguez


Karin Winther Foto: Jimmy Hansen


bubbel






Jag är så sjukt sugen på kolsyra kolsyra kolsyra


silverkulor


tar en pause i hemtentaskrivandet som för övrigt går lååååångsamt för att visa ett armband runt min handled.


65:09

Idag är det exakt 65 dagar kvar på detta 09året.
Det är också den vecka vi människor får minst gjort på hela året.
Det bådar inte gott inför min vecka som innefattar hemtenta skrivning och seriös uppstart av konditionsträningen.




jag gillar SVART


hood,väska,klänning,stövel-acne
transparent, bh,halsband,handskar-lindex
hatt-hm
topp,kavaj-bikbok

todays tee


tee,5preview + weekday
ring, i don't know
hair, slitet by me


rött och gult



På väg hem till julia för fruksallad och kaffe med julia och sara passade jag på att ta lite kort på gula och röda saker.


skostress

 

När det kommer till att skaffa sig snygga skor, skulle dessa kvalificera sig till att  bli ett par som skulle få flytta hem till mej. Tyvärr finns de inte kvar i min storlek. Fan att man inte har storlek 42 eller 35, då skulle skorna aldrig vara slut i storlek. Men när man är en 37-38, är det en kamp om att hinna skaffa de snygga skorna så fort som möjligt, innan alla andra 37-38or har hunnit ut i butikerna och rensat hyllorna.


this is it

Jag sitter och spanar på sf´s hemsida för att klura ut när jag kommer kunna gå och se MJ och This is it....Det ser tight ut. Imorgon då premiären är finns det 1 biljett kvar på 8 visningstillfällen. Så det lär väl inte bli premiärvisning för min del..en annan dag helt enkelt. 



en bok om kärlek


Michaela Forni är en bloggerska jag har följt i flera flera år. Hon är fantastiskt bra på att skriva texter om kärlek och nu ska hon äntligen komma ut med en liten samling av hennes texter i form av en bok. Jag jublar och kommer defenitivt skaffa mej den.






(jag vet tyvärr inte varifrån bilden kommer)

"Det är läskigt hur snabbt och mycket människor lämnar avtryck i ens liv. Folk undrar varför jag inte släpper in fler, vågar, satsar, provar. Men det är för att om man gör de finns de över-jävla-allt sen tills den dag jag tuppar av och dör. Eller i alla fall under en mycket lång tid framöver. Människor lämnar alldeles för mycket avtryck. Jag är alldeles för uppmärksam på detaljer och de här detaljerna förföljer mig långt efter att personen är borta. Hur ska man orka gå på dejt med en söt kille som det kan bli någonting med när man sen, efter att det gått åt helvete, tänker på just honom varje gång man käkar middag på den restaurangen. Och fan, det är ju min favoritrestaurang och nu kommer jag för all framtid att associera den till den killen jag var på dejt med där en gång för länge sedan, som åt carpaccio och fick en fettfläck på skjortan av lite olivolja.
Det är alla detaljer man associerar till personer som gör att det blir jobbigt att släppa folk nära. För om de försvinner sedan, så finns så mycket av dem ändå alltid kvar. Och jag tycker att det är en sorglig känsla.
Så fort jag ser en spinkig kille ta en shot för mycket tänker jag på när han gjorde det och hur jag ogillade hans aggressivitet efter den. Varje gång en låt med journey kommer på minns jag när han spelade upp den för mig och liksom sken upp, det blev vår favoritlåt. Men varje gång vi spelade den tänkte jag på Sopranos, och hur hans händer blev fuktiga av nervositet när vi tittade på det sista avsnittet. Varje gång jag ser en tjej med stora lockar tänker jag på en gammal bästa vän och hur hennes korkskruvar liksom gungade när hon skrattade. Varje gång jag hör With Every heartbeat av Robyn tänker jag på hur jag bröt ihop till samma låt på Berns förra sommaren, grät hysteriskt över uppvaknandet att det faktiskt var slut mellan han och mig. När jag ser någon gå förbi på stan i ett par haremsbyxor tänker jag på en vän jag var så nära för några år sedan men som försvann, hon vet nog inte hur mycket jag saknar henne. Varje gång jag känner doften av en gammal Carolina Herrera-parfym minns jag hur han doftade bakom öronen och i nacken. Varje gång jag ser ett studentflak minns jag hur jag stod på ett annat och hånglade som besatt.
Människor som inte längre finns kvar i mitt liv. Som inte längre finns att ta på. Men ändå blir jag alltid påmind om dem och om det faktum att de inte finns kvar i mitt liv. Det är sorgligt. Och det är varför man inte alltid orkar släppa in och hälsa välkommen." michaela forni

filippa K



accenter!


marc me up


En lagom klocka i guld som mer än gärna skulle få sitta runt min handled och glänsa.
Väskan den skulle garanterat hänga som gjutet över min axel om csnbidraget skulle vara lite fetare.

trodde jag var duktig

Jag vaknade för en liten stund sedan och trodde jag hade gjort bra ifrån mej och slagit sovrekord och sovit till 11.
Det där med sömn är något jag övar mej på, att kunna sova länge, jag är änsålänge trots mina 22års övning ganska kassa på det. Men som sagt, trodde jag var duktig idag, sen slår jag på nyhtesmorgon och ser ¨på den lilla klockan som visas i bild och inser att klockan inte alls är närmare 11 utan 10. Så inget sovrekord idag inte.

Igår var jag på ett finfint 25års kalas hos annika. Det avslutades på styrbord barbord och när jag väl kom hem var jag så trött att jag inte hann lägga huvudet på kudden. Tack för en finfin kväll Annika och Annikas  sthlmsvänner.


små små stjärnor

Dagen idag har bestått av famljetid, mat, promenad på marknaden och lite fix. Men nu har jag just kommit hem till min lilla egna lya efter en på någotvis sorglig men fin tur i bilen hit. Jag blir lätt lite vemodig när jag åker bil själv i regn, mörker och har musik i öronen. Det är väl kombinationen av regn, gatubelysningen, musiken och ensamheten i bilen som framkallar min känslor. Men nu ska jag försöka ladda om och bege mej iväg på 25årskalas.  Klä på mej något och se till att jag ser hel och ren ut, det är vad som är på min att-göra-lista just nu.


fcuk skor




magi


Dirty Dancing

För många år sedan spelade jag musikal med en drös sköna människor. Idag ska jag och kolla på musikal, med vissa som var med i samma produktion som jag och mina jossor. Så nu är det väl dags att styra upp sig och kolla in om Ida är grymmare än Baby, som jag är helt säker på att hon är.


leaders off

 
Jag har just klickat hem denna kasse från merchworld.
Schysst att ha något nytt att hänga på axeln och fylla med trevliga saker.
Tack Leaders off för en finfin kasse!

spikat



jag skaffade mej en spikmatta
ska snart prövas


shoulders


mer axlar, denna gången från zara


Grattis!


Becca 22år igår

Annika 25 år idag


ordförklaring


not just a symbol.förklaring.

skin but not bone


skinnlappar på knäna.
halsduken runt halsen.


en ny vana?




Nu har jag och sara varit på gymmet, ska se om det kan bli en god vana för framtidens torsdagsmornar?!



fcuk poweraxlar


French connection har en klänning som mer än gärna skulle få sitta på mej i helgen.
Jag gillar verkligen lång ärm på fodralklännigar, skulle funka perfekt till både boots och klackar


i said : good day

Jag har hittills haft en fantastisk dag. Efter att ha lämnat in examinationsuppgiften igår kväll tog jag ledigt.
Började dagen tillsammans med vänner på gymmet, därefter åkte vi och åt frulle för våra sista csn-pengar.  Som tur är kommer det nya pengar på fredag. Det blev en lång frulle, från halv tio till att jag var hemma igen kl halv två. Vi hade som sagt mycket att disskutera. Nu ska jag fixa med lite skolprylar, sen är det dags att dansa funk.




Min kusin ringde mej idag, han ska fixa biljetter till fibes i sthlm när jag kommer dit på besök!
Det kommer att bli great!

den som inga brallor har den frå gå med rumpan bar


balmain, balmain, helmut lang,sass&bide

details: fångar mina ögon


elle.se

Klä mej


net-a-porter har visat mej en drös snygga grejer som jag vill klä på mej idag...
nu måste jag skynda.

tidig kväll

Efter en dag sittandes framför datorn hela dagen tänker jag nu ta en tidig kväll och lägga mej på soffan och inte titta in i denna skärmen längre.

Jag tror jag ska tända lite ljus, ta fram lite pyssel och papp material och fixa ihop något tjusigt.
Kanske knapra på lite av de fina och goda inflyttningspresenterna jag fick...

Skön måndag kväll till er snyggosar!





hot kate L



Denna kvinnan kan det där med svart, grått och en drös accosearer.
Dessa bilder har legat i inspirationsmappen i många månader.


mer av kalaset

Klicka f�r att st�nga bildenKlicka f�r att st�nga bildenKlicka f�r att st�nga bildenKlicka f�r att st�nga bildenKlicka f�r att st�nga bildenKlicka f�r att st�nga bilden

Lite fler bilder från min festliga lördag från lisa
Men nu är det måndag och en vecka av fullt ös står verkligen och stampar för att börja.
Än så länge har jag dragit ut på det genom att käka frulle med kanel och äpplemuffins, levande ljus och te och 2xsnoozningar. Men som sagt jag borde verkligen ta och starta upp min vecka nu! 

 

 

 


housewarming



några bilder från en finfin kväll med fina vänner.
vill bara säga TACK för att det blev en kalaskväll!


fix

Jag har blåst ballonger tills jag blev illamående och trodde för några få sekunder att min död var nära.
Men det handlade bara om att jag behövde hämta andan.
Nu är det dags för mej att susa in i duschen och se till att jag luktar gott när mina gäster kommer.
Men kolla in va snygga ballongerna blev.


looks


zaras lookbook var minst sagt inspirerande.
lager-på-lager, stickat,boots, volym, svart


ladies ladies


le fashion



vad har jag gett mej in på

Här sitter jag med en gegga i håret och tror att det ska bli bättre än vad det var innan.
Vad tänkte jag när jag slängde i geggan i håret själv?
Hoppas det inte blir gult. Det hade varit så trist. 

magi

gypsies7.jpg kate moss v magazine image by cereza_liebe
hon är ren magi. pizza.vin.idol.fix.vila inför fest


snöblandat

Frustration, kyla och kaffe.

Min dag har inte gått alls som jag tänkt mej ännu. Jag har ett arbete som innefattar att jag ska fixa ihop en wikipediatext. Det går inget bra alls. Jag har knatat runt bland stadens bibelotek i snålblåst och snö/regn, letat i gamla uppslagsverk, pratat med koftbeklädda bibliotekarier och inte funnit det jag behövde. VET NÅGON VARIFRÅN ORDET PUBLIK KOMMER I FRÅN?

Just nu vill jag bara hoppa in i ett varmt torkskåp och stå där tills jag är varm i hela mej igen efter den jävla kyliga och blöta promenaden mellan alla bibilotek. Eller ta fram hårfönen och blåsa tårna varma, eller kanske en kopp varmt varmt kaffe. Men om jag vore min vän Hanna (som har en kakelugn) skulle jag slänga in en drös vedträn i kakelugnen och sitta framför den och värma mej.  





rouge allure


wishlist 1015


jag vill ha ett perfekt läppstift, en varm röd färg, gråleopard brallor, nitade skor, ett perfekt hårsvall, en snygg kjol,en dries von noten rutig tunn blus, en randig långärmad tröja, en blank quiltad väska och ett bra beige nagellack.


is there a ghost?



nu lyssnar jag på Band of horses och försöker göra mitt hem fint!

today: back to basic


det är så jävla kallt, men min vinterjacka befinner sig på annan ort, så varma halsdukar frå bli grejen. 

off to school


trench



Precis en sådan här trenchcoat skulle sitta som smäcken. Skarp,klassik och stora kanppar.
Den kommer från Burberry och sitter på snygga Emma Wasson


stickat varmt och perfekt för en höstdag som denna



Om jag fick välja precis vad jag skulle ha på mej, skulle det bli ungefär det här till ett par grova strumpbyxor.
tröjan, jackan och mössan kommer från topshop och skorna från vagabond.

kaffepaus och tankar på söndag



slurp.

 

det är så fint väder ute, tänk om det var söndag istället, då kunde jag packa en väska med picknick goodies och ta på mej massa av varma kläder ta med mej en vän och promenera i skogen och picknicka på ett berg med solen i ögonen och rosor på kinderna


Långa listan

Godmorgon.

Jag har fjärilar och stress i min mage, den är full av det!
En lång lista med saker som ska klaras av ligger brevid mej, medan markus sjunger att livet var ett disco på nyhetsmorgon, mitt liv är förtillfället ganska långt ifrån ett disco. Mitt liv är en lista.


ihopplock




fyller upp inspirationsförrådet


ett par palladuim på fötterna


hade lätt kunnat tänka mej ett par av dessa, vita,svarta,bruna eller mörkgröna


tid som flippar fram

Jag längtar efter den perfekta väggklockan och har fått hjälp att leta fram den av Frida.

FLAP wall clock


Denna kommer från ROOM och kostar 1650 svenska dollars...den skulle sitta som gjuten på min vägg över köksbordet!

idag hjärtan och volanger





shit nu har jag bråttom


forever21 shoes


godbitar


kavajen


kanske dags att plocka fram kavajen igen?


kaffepaus


en kopp kaffe  och lite bläddring i nya ELLE som låg på dörrmattan, sen är det dags att hugga i

091012



nu ska jag kila iväg till skolan.
tee-urbanoutfitters
kofta-secondhand
jeans- gina tricot
skor-gardenia

soffläge

känner mej fortfarande som jag ser ut..


gör det inte

Jag antar att jag mår som jag förtjänar. Jag har på riktigt ONT i huvudet. Ligger i sängen och har datorn på magen och hoppas huvudvärkstabletterna ska värka.

Som ni kanske förstår är dessa åkommor något jag orsakade på egen hand och hade kalaskul under tiden.
"gurkmajo, majo, senap, ingen ketchup och ingen röra med djur i tack" annika och elins beställning av göteborgs sötaste grillmojjs kille.
Efter mycket röror utan djur i tog dubsteppen vår oskuld. Det var inte min melodi.

På väg hem när jag klev av bussen gick jag bakom en kille var på han vänder sig om och säger:" va fan, trodde jag hade en sheriff efter mej, men det var ju bara en kort tjej, va paff jag blev." Han syftade på ljudet mina skor ger ifrån sig, de låter just precis som ett par cowboysboots med sporrar på.

ett litet tips:
boka inte tvättid kl08 en söndag som ni måste utnyttja för att slippa gå naken nästkommande vecka
 


jag tror jag skulle välja att kalla det kärlek

When you are feeling tired
I'll lay there with you
When you get up early in the morning
I'll get up with you
If you have a craving
I'll get it for you
If you wanna take a ride all by yourself
I'll be waiting for you



rag and bone


smokin smokin


:091010

Godmorgon höstlördag!

Jag har verkligen haft en finfin morgon, frulle med mycket kaffe och levande ljus. Det blir på något märlikgt vis mycket mysigare att äta frulle med mina nya underlägg på bordet, levande ljus och en tidning att bläddra i.

Men nu behöver jag ta tag i min dag. Jag har en lång lista av saker som jag måste fixa, sådana där små-tråk-saker som tar tid. Alla ärenden är på olika delar av staden.


frame it


jag målade en ram alldeles alldeles chockrosa och blev kalasnöjd


svett



Nu har jag varit iväg för att göra försök till att komma igång i gymmet. Svettades gjorde jag , men jag känner mej långt ifrån hemma bland alla dessa maskiner. Jag gillar ju bättre att träna i grupp, skaka rumpa och ha kul. Men nu ska jag berömma mej själv att jag ändå kom iväg genom att ta en egengjord latte och läsa tidningen och ladda upp för redovisningen...


Hur ser din fredag ut?

press

Idag är det redovisning som gäller.
Kusinbesök
Spelning ikväll
och där emellan ska det hinnas styra upp en del prylar.


mat på manhattan



Jag belönade mej själv idag när jag hade skrivit klart mina två arbeten med att skaffa dessa manhattan underlägg. Jag gillar dem hårt!


det är kyligt i göteborgsvinden

Så jag var tvungen att skaffa mej en ny halsduk som funkar lika fint om man gillar turbaner. 80 pix från HM.

insidan av min dörr


fix och dagens man

Idag har jag tejpat och klippt och fixat. Jag har lyckats få ihop något som ska likna en inspirationvägg på insidan av min garderobsdörr...tänkte visa er imorgon.

Nu sitter jag och ser på dagens man med carolina gynning och rodnar...

Jag väjer den här killen till min dagens man


fika i höstsolen


Jag var och fikade med cissi på lilla mysiga Biscit.
Det var fantastikst härligt att fortfarande kunna sitta ute mot en solvägg och sörpla i sig kaffe.


all dressed in black

Idag blev det svart och grått.
Jag behöver hjälp av er! Har ni förslag vilka andra färger jag kan klä mej i?


ulrik, den sötaste lilla killen just nu

 I fredags då jag knappade runt mellan kanalerna kom den här lilla Ulrik upp på min tv och började sjunga i lilla Melodifestivalen och sen dess har jag nynnat oavbrutet på denna söta låt " en vanlig dag" 

att titta på




jag ska plugga, men jag hittar en massa fint som mina ögon hellre tittar på en mitt arbete


name the pet



Hanna Brandén "Name the pet" - London

Det är fantastiskt bra! Kan inte sluta lyssna på den..
en gång till en gång till en gång till

svarta skor

Jag gillar svarta skor, jag vet att jag har många många par skor, de flesta är svarta.
Här är några nya skor jag lätt skulle sätta mina fötter i. De översta skorna är från topshop
och de undre är från miss selfridges

chanelgnuggis



nu kan man visst skaffa gnuggis-tatuerings-armband från chanel...om man är chanelmodell för aw10 kollektionen


jak&jil

lunchbreak med alexa

Jaa,, här sitter jag kvar. Suttit i många många timmar nu. Inte speciellt effektiva timmar kan jag påstå, då skulle jag nämligen ljuga. Facebook är en idiotisk uppfinning när man ska försöka koncentrera sig, fast en fantastisk uppfinning i och med att jag istället för att plugga hunnit konversera med bland annat, min systers kompis som just flyttat, min kusin som kommer och hälsar på mej när han har spelning i götet, min vän fialotta som skulle baka muffins, min vän sara som förhoppningsvis kommer dyka upp på dansaerobicen ikväll...ja detta är bara några av de jag har kommnunicerat med under förmiddagen. 

Jag har även hunnit drömma mej bort i musik, kläder, skor och en massa fina väskor. Ska försöka göra något fint av det senare idag. För nu ska jag äta och sedan försöka koncentra mej lite mer på det jag faktiskt skulle göra, nämligen att skriva om klassikern i förhållande till publicitetsstrategin.....spännande va?


Jag postar en bild på kanske storbrittaniens vackraste Alexa medans jag väntar på att ungen ska göra sitt jobb och värma min kesogratäng.
Hon är den person som får mej att vilja bli brunett!

höstmorgon






Nu börjar jag bli varm igen. Jag steg upp och tog mej en promenad på nya vägar och andades ut vit rök.
Efter en kopp te och lite annat gott till frukost är det nu dags att hugga in på skolarbetet igen.


bilden är tagen 2 januari2009


väskan

Jag behöver en ny varje-dag-väska har upptäckt att min nuvarande älskade väska består av ett stort hål som bara slukar mina prylar. Väskans ursprungliga form bestod av tre bra fack, med snygga dragkedjor och ett schysst axelband. Men efter att jag använt väskan konstant i ett år och fyllt den med min betongklump till dator, tunga pärmar och prylar, har både dragkedjorna och allt innerfoder gett med sig.


wangs påsväska skulle gärna få bli min nya kärlek

huvudvärk

Mötte upp Sara för en fika på Kosmos tidigare idag efter att ha panikcyklat ner till stan då jag missade bussen igen. Vi satt och småpratade och min huvudvärk började gro, det ska tilläggas att det inte berodde på sara eller det goda kaffet. Jag vet inte vad det är men den är kvar och jag känner mej alldeles yr och hjärnan känns som ett russin, skrynkligt och torkad.

Nu sitter jag som en ostbåge böjd över mitt tangetbord och försöker skriva ner några vettiga tankar om två halvtrista texter som sedan ska bedömmas av mina kursare och lärare. Som läget ser ut nu kommer det inte sluta så bra.

Kanske dags att ta en andra värktablett eftersom huvudvärken måste ha försvunnit till kvällen då jag ska på gymintroduktion. Jisses! 



fröken K och bullarna



Fröken K kom förbi med ett gäng bullar igår
som vi åt under tiden vi lyssnade på musik.


värmeljus, kanelbullar och vänner




Hemkommen från ikea, många värmeljus rikare. Det är knepet för att ta sig igenom hösten, att tända värmeljus så fort mörkret faller på och lyssna på musik som gör dej varm innombords. Nu ska jag packa upp mina ljus och placera ut dem och vänta på att även jag ska fira kanelbullensdag tillsammans med fröken K.
(Kanelbullarna på bilden bakades i sommras av mej och har inget med dagens bullar att göra)


early rainy sunday

Igår kväll var det tänkt att jag och fröken K skulle bege oss ut och dansa efter lite ost och vin hos henne.
Men vi satt så skönt i soffan och hade så mycket att prata om att vi inte kom längre än så.
Sen var vi båda egentligen ordentligt trötta efter fredagskvällarna och lång dag spenderad i affärer.
Så jag kom hem tidigt för att vara en lördag och sommnade till regnet på rutan. Vaknade några timmar senare av just regnet. Nu ska jag snart sticka iväg till IKEA för att fixa lite prylar och pinaler tillsammans med fröken K.


Jag längtar efter att få köra bil och lyssna på musik. 


Småkär



Jag har köpt ett par skor på Öppet köp,
ska jag behålla eller inte?


ner på city

Godmorgon alla!

Det regnar, och regnar och regnar. Men jag ska bege mej ner på stan för att möta upp vänner.
Synd att jag inte har några stövlar. 

Igår hade jag en helfin kväll, jag och annika satt och pratade tills klockan var halv 4 och ingen av oss förstod vart tiden tog vägen. 


osammanhängande...

fin fredag

Nu sitter jag och pustar efter en heldag, mormor och morfar besök och en massa steg runt i götet.
Sen har jag just kommit hem efter ett funkpass på fysiken, det är så roligt att dansa lite igen! Det är så kul så jag längtar efter vissa dagar enbart pga att jag vet vilket roligt danspass jag ska få gå på.

När som helst kommer Annika och knackar på min dörr om hon hittar hit efter mitt försök att ge en vettig vägbeskrivning.Om hon hittar hit blir det snart vin, idol och kanske något att knapra på.


ungefärsåhär


sj tricket

Jag satt och bokade biljetter till stockholm på Sjs hemsida. När jag just hade klickat in BETALA då dyker en liten skylt upp, TEKNISKT FEL . Jaha, då får jag väl göra om skiten tänkte jag...Jag prövade igen och samma sak händer. Tredje gången gillt gick mitt köp igenom och jag fick ett mail med bokningsnr osv. Men i morses när jag skulle se över min studentbudget på min internetbank såg jag att SJ hade dragit pengar just TRE gånger från mitt konto!! Japp, trots att skylten med TEKNISKT FEL dök upp drogs alltså pengar från mitt konto, betalade för tre tågbiljetter istället för en...Så jag knappade in nr till SJ och förklarade efter 27 min väntetid mitt problem och snubben i luren lovade att pengarna skulle vara tillbaks på mitt konto idag som tur var.


balmain spring2010


style.com

Balmain gör en uppföljare på sina tidigare kollektioner,
men i en schysstare tappning, härliga färger och inte lika mycket disco.


budget vs lyx

Barry M Nail Paints Mint Green
Chanel Jade nail polish

i want mint


091001



så här blev det idag. svart och jävligt basic.
svarta sammetstights från monki, vit tee, kofta gammal som gatan från monki,
halsband från indiska och svarta converse.



Jag är helt slut, jag känner mej uttömd efter dagens tre timmars långa seminarie som behandlade våra klassikerreferat. Nu borde jag hugga in i nästa uppgift, men jag måste nog på riktigt sova lite middag innan det blir plugg och afropower dance.

acnefavoriter


acne Rita2 bikerjacket är ju inget annat än ball

Kex Pleather har en vaxad schysst yta

Sweater Dress: The V
är en helsnygg dra-på-sig-över-tights-dress


let it fall

Vaknade upp, svettig och livrädd, drömde om hemskheter och ambulanser. Somnade om, men vaknade snart igen av ett störtregn som var så hårt att billarmen nere på gatan utlöstes. Natten den första oktober bjöd på the real höstväder må jag säga.


Idag när jag har avklarart min redovisning ska jag hem och öva mej på att fläta håret.

RSS 2.0