reseklar



Nu är jag packad och klar, väskan väger 19kg. Så ett futtigt kilo till godo.

Jag ser dock ut som jag "sålt smöret och tappat pengarna", men jag lovar jag är sjukt sugen på sol och bad, jag har bara lite vanlig resfeber som alltid innan jag ska iväg. Så nu sticker jag och min kropp med träningsvärken iväg tillsammans med delar av min sommarfamilj, Fia Per och Hanna. Henke däremot som börjar plugga istället har förhoppningsvis det bra upp i norr.


Jag ska försöka uppdatera bloggen om det finns möjlighet under veckan, ni vill väl äcklas och avundas av hur bra vi kommer ha det? För det är jag dundersäker på. Sol, bad, fetaost och mythos nästa!!

aj som fan

det första jag fick göra imorses var att knalla upp och kladda in mej i tigerbalsam.
ont som fan, så här sitter jag insmörjd i tigerbalsam och luktar skit och rör mej inte mer än nödvändigt
ska försöka komma upp från soffan för att göra den sista packningen inför turen till grekland.


Kettle

Jag är trött i varenda cell, iallafall muskelcell, om det finns sådana. Och jag kommer definitivt  känna av träningsvärken imorgon. Men roligt och jobbigt och härligt efteråt var det också! Jag har som ni förstår varit och prövat träningsformen kettlebell. 



reselektyr


nu har jag varit och skaffat mej lite lättläst semesterläsning, jag kan inte vänta på att få ligga på stranden i solen och läsa. Eller att sitta uppkrupen i nån skabbig plastmöbel på balkongen med solvarmhud dicka en öl och läsa.
Semester och läsning hör verkligen ihop för mej.

utbytt



Jag har idag skaffat mej en ny skinnpaj från zara och bytt ut den mot min förra som min sis tar över istället.
Lite sorgligt , men välldans härligt i samma stund.
In med det nya och ut med det gamla.


'Cause it feels so good when I let my water flow

In my joyous moments I moan
'Cause it feels so good when I let my water flow
Drip drop, and I cannot stop
Can't stop, no I said no
Drip drop, and I cannot stop
Can't stop
I cry for you, cry for you
I cry because I cannot help it
So it runs, and it falls
And ain't no stopping at all 
 



closure

Nu är det inte varmt om bena att knalla runt i shorts längre, men så länge det är augusti tänker jag låta mina ben få se dagsljus. Det känns både i luften och i min omgivning att det är dags att snart stänga sommaren09. Jag gör det på mitt sätt. Började igår med att klippa och klistra in sommarens bilder i fotoalbum och jag har fortfarande en stor hög med kort kvar som ska klistras in som minnen av en helfin sommar. Ett annat sätt som jag känner att hösten gör intrång på är att skolan snart börjar och att det ska fixas böcker och block i stora mängder. Men innan hösten ska få ta tag i mej på allvar ska jag om 3 dagar åka på en resa med delar av min sommarfamilj till ett ställe där vattnet fortfarande är varmt. Det känns som att det kan bli det perfekta sättet att avsluta sin fina sommar09 och ett finfint sätt att ladda upp med solvitaminer för hösten09.

Nu ska jag ta ett nytt grepp i limflaskan och föreviga sommaren09.



bl-ack


topshopsvart


old college


igår köpte jag mej en liknande
gamal college tröja på beyond retro
funderat lite på hur och till vad jag ska använda den, kanske ungefär så här?


idag har jag inte haft tiden





en kväll i solen



åh  jag kan inget annat än att bara älska kvällar fyllda av prat, vänner,rosé, sol och all tid i världen. 
Idag har jag inte gjort några jätteansträngningar, snabbgått, läst ut ännu en bok, lyssnat på alex schulmans fantastiska sommar-pratar-session, varit med någar av vännerna på strandgatan och ätit och druckit gott.

Våfflan



Igår kväll blev jag och fia så oerhört sugen på våfflor så vi bestämde oss för att slänga ihop lite våfflor, det visade sig vara lättare sagt än gjort. Jag är som mina vänner vet inte nån stjärna i köket, det brukar bli ätbart men utan någon som helst finess. Men dessa våfflor var kluriga, de fastnade i järnet och betedde sig inte på det sätt som jag hade önskat. Men Fia och jag kom på varför de första våfflorna misslyckades, vi var ju inte vana att grädda våfflor i ett gamalt järn, vi är ju vana med teflon-våffelgärn, där våfflan lätt lossnar från järnet....det var iallafall en förklaring som fick oss att känna oss lite mer dugliga. Hur som helst smakade våfflorna kalasgott. Sen gick vi hem till Hanna med vårt våffelos omkring oss och pratade hemlisar och valde ut tapeter.

+

Nu när hösten närmar sig vare man vill eller inte flyttar vi ifrån varandra, alla åt sina håll. Men innan dess squeezar vi ur det sista av sommaren genom att fika på stadens cafe i solen och prata om allt och ingenting. Idag var saker och ting dock inte som de brukar, vänner jag inte träffat på länge kom och kom med glada fina nyheter. Det var även två mindre och söta männsikor med idag, närmare två små tjejer på ca 1 år. Det gäller att vid tidig ålder redan gungas in i cafe/fika kulturen i Sverige.



jag drömmer om en sko



en perfekt sko.
perfektion. skinn. klack. dragkedjor.dansk.
gardienia


kisar mot solen under hatten och tänker på min sommar



Just nu sitter jag utomhus och brevid mej ligger korsordstidningar, böcker och solbrillor och en tom kaffekopp. Jag sitter och tänker på denna fantastiska sommar jag har haft i år. Funderar på om det kan ha varit en av mina härligaste sommrar någonsin. Jag har haft fullt av vänner runt mej, vi har hittat på roliga saker mest hela tiden, vi har pratat hemligheter, vi har badat, åkt båt, sprungit, solat, varit på nöjesparker, pratat kärlek, druckit vin, lyssnat på musik, tagit hand om varandra, sovit över och haft en finfin sommar. När männsikor i min omgivning snackar om hur mycket det har regnat och hållt på har jag faktiskt svårt att förstå vad de menar. Visst har det regnat, men vad gör det? Jag har haft en helt otroligt finfin sommar. Och det bästa är att den ännu inte är över. För om åtta futtiga dagar beger jag, fia, hanna och per oss till Rhodos. 

Hur har er sommar varit?

Chairs


Idag ska jag sticka iväg och hämta hem mina nya stolar. Men bordet har ännu inte anlänt.

wishlist 0817




inför hösten skulle dessa godbitar hemskt gärna få fylla upp min garerob

Bulletproof


garagekräftfest




så mycket kräftor, så mycket dans och en massa härliga männsikor ledde till en tuff dag idag, jag har sovit, ätit. sovit och sträckglott på Vänner. Nu kom jag just hem från en vän som ställde upp med lite gemensam kvällsmat och bakishäng. 

Kräftskiva

Igår var det kräftskiva och idag är jag trött!
Ska slänga upp några festliga bilder under dagen, måste bara vila ögonen lite till..


Gina T svart




Detta skapar begär i mej


Fridag

Vaknade upp av mej själv i ett tomt hus, solen lyser ute och jag är ledig och har all tid i världen.
Steg upp och bryggde kaffe och lyssnade på new moscow. Var och kollade in när han spelade i min hemstad, en liten intim spelning som gav mej gåshud och myggbett. När jag nu ändå kommer in på det här med musik vill jag hemskt gärna att ni ska lyssna på begåvade Amanda "HAJEN", hon är fantastisk. Hon spelade igår, under Way out Wests första dag. Tyvärr Tyvärr har jag inte kommit mej dit iår, om pengarna ändå växte på träd....



boots made for walkin



En vän till mej bad mej om skotips inför hösten, vilket satte mej i världens ha-begär efter just höstpjucks.
Här är ett gäng av boots som gärna skulle få flytta hem till mej.


darkblå och svart



idag ser jag ut ungefär så här
avklippta brallor från en vän
tröja från i don't know
armband punktshop
ring indiska

MONKI HÖST 09

Det ser ut att bli en finfin höst i alla Monkibutiker. Det har just kommit upp nyheter och information om när plaggen släpps i butik på deras hemsida. En röd duffel är alltid något jag har velat ha, kanske dags att skynda iväg och haffa en denna hösten. Ta en kik och kolla in alla snyggsnygga saker.


perfektion


knightcat

spice it up


Begav mej ut för att fixa ett par svarta brallor och fick även tag i dessa prylar på Indiska.


mullvad




Det fylls på i alla butiker med nya fina saker inför hösten, här är några av de prylar jag hemskt gärna skulle vilja lägga vantarna på. Ett par vanliga svarta enkla jeans från GinaT, blus,väska,halsband och skolett från topshop.

I höst kommer det bli mullvad, svart, grått, vitt, mörkblått, skinn, mocka, tvättat, rått och skirt som gäller i min garderob.

hopp


Väskor


jag är i behov av en ny väska, min gamla har nämligne börjat ge upp.
dagkedjorna går sönder, fodret fungerar mer som superhemliga lönnfack och axelremmen släpper vilken dag som helst. Här är några av väskorna som som finns att få tag i på Topshop i höst...men ingen är den perfekta, jakten fortsätter.

bocka av

En lång lista med saker som jag borde ha gjort förlängesedan ska nu bockas av innan det är dags att cykla iväg till jobbet. Boka böcker inför hösten kurser, tecka elavtal, ladda ner sommarpratarna, skicka viktiga papper..bara tråksaker!

KOmmer så fort jag har chans att ägna mej lite mer åt bloggen som förtillfället är pissigt trist..
Men ni som ändå klickar er in och läser, vad tycker ni är trist och vad är okej? 
 


Skumtimman

Idag har jag suttit, legat, stått, ätit och badat med en bok i mina händer. Dagen har spenderats uppe i sommarstugan, i båten, på en liten ö och boken har ständigt varit med. Jag har inte kunnat lägga den ifrån mej alls. Det är riktig ledighet för mej, Boken som hållt mej fången heter skumtimman. 

Imorgon väntar en utflykt med båten, mor och far och fia. Men nu ska jag bara sitta och bläddra mej igenom lite tidningar och dricka te ute på altanen medans sis har förferre...hej på dej pensionärs-elin! 


Måste måste ha.....


imorgon ska jag leta, den ska bli min!


sommarlov



Nu ska jag sätta mej i bilen och åka till sommarstugan.


sommarstunder


monkitrosor


Monkis underkläder ser kalasfina ut. Perfekta att ha under tunna skira toppar, tees och tunikor.
Nästa stopp blir Monki


Fel

Jag skulle säga maybe men sa istället baby.

- 7 cm

Idag fick jag en tid hos frisören, skulle kanske ha besökt frisören tidigare än i augusti när jag sist klippte mej i februari. Frisören drog i mitt hår och jag tror att hon fick rysningar. Jag tyckte själv att jag såg ut som ett sådant där troll ni vet, som har fått sig en rejäl omgång.
 Men på 30 minuter hade jag  blivit av med sju centimeter av mitt hår och mjuk och välkammat för första gången på sex månander.


Fina Frida



Klicka på Fina Frida


RSS 2.0