last november

full fart mot helgen i full full fart!
Jobbade i blindo, åkte till IKEA i blindo och på något vis lycakdes jag få med mej lite prylar hem, filt som ska användas som poncho och sängkläder och annat krafs. Sen var dett motorway hemåt för att slänga i sej lite krubb, eftersom jag bara käkat en bit semlekrans var jag vrålhungrig och det åtgärades med pizza och medföljade magont.
Full fart
Spelningen på MIC med Affe, var kalasösig, Good work  Guys!

Nu vill jag bara lägga mej i min sänga och pffa till kuddarna lite extra och somna in för att sedan vakna till en dag av shopping och liseberging.

Sov skönt alla sköningar!  

Imorgon vaknar vi upp till 1 december 2007, och jag ska se julkalendern! 

Måste även tillägga att mitt i mitt pizzaätade blev jag undebart störd amandas grymma grymma röst då hon sjung leonard choens Halleluja , fick gåshud på kinderna!!!


image1355

hejhej klänning

image1353image1354

sanningsdagen?

Igår var det en speciell dag, mycket speciell.
Vi samlades för att säga hejdå till vår äventyrliga härliga vän som ska upp till åre och göra kariär som skidlärare. Men inget blev som vi hade förväntat oss. Allt startade som vanligt, lugnt och skönt och mycket goda saker att tugga på, pepparkakor och ost och glögg och skumtomtar och clementiner osv..Vi satte oss ner och drack vår glögg och tjatade på precis som vanligt, det blev en del snack om nya lägenheter osv. Kajsa talade om att hon skulle flytta ihop med sin kille i en trea, och vi andra var snabba med att fråga, när? hur? varför? Sen kom frågon" när kommer den?" Alla skrattade och tänkte på samma sak, bebisen,,,hahaha som att någon av oss skulle få kids! HA!
Kajsa svarar lugnt " i maj". VA?!
Sen började alla skratta och svettas och gråta samtidigt.....
EN BEBIS
Kajsa var superglad men lugn, vi var superglada men allt annat än lugna.
Det kommer komma en bebis i Maj, hur ballt är det inte, en liten liten bebis, Kajsa är en liten person och hennes pojkvän är också en liten person, kommer bli världens sötaste minstaste NilsKarlssonspysslings bebisen i hela världen.

Det går upp för mej mer och mer, dag för dag, jag, inte bara jag jag och mina vänner är inte längre barn, vi är unga vuxna...
Jag ligger snäppet efter, bor hemma och stabilt singel och njuter av att jobba, träna, sova, äta. Men det är nu den senaste tiden jag har börjat känna mej en smula understimulerad, jag vill lära mej saker, skaffa mej ett eget litet hem, handla mitt tvättmedel själv och diska min egen disk och sköta mej själv.
Ego elin vill bara ha sig själv att tänka på. 
 
Idag är jag sjukskriven pga überhuvudvärk pga min dåliga syn, ska jobba imorgon, det är dötrist att sitta hemma , har sittsår i häcken.

När jag klev upp i morses försökte jag läsa tidingen och på första sidan stod det om mordet jag hörde om redan igår, JOVISST, ett mord på ett av ställena jag besöker under mitt jobb och hargjort under ett halvår. Läskigt är bara förnamnet. En kvinna har alltså mördat sin gubbe igår morses och sedan ringt polisen.

Detta kan komma att bli ett av mina längsta blogg inlägg...

Imorgon kommer en speling av high class äga rum på lilla cafe mic, BE THERE
Sitter just nu och lyssnar igenom Affordable Hybrids nya skiva, The snake was a mistake. 
Och för er som bor på en annan plats på jorden kan jag tipsa om en het spelning i morgon, nämligen i Göteborg, Säkert gör sin andra spelning på Neffertitti, hon har den första idag, Ballt! 

168185-1352168185-1351


Till helgen kan det även komma att bli en sistripp för julklappsshopping och lisebergsmys.... nu ska jag laga mej lite mat. Nått med kött!

klänningar





Blommigt -
Det mönster som passar allra bäst på en klänning är utan tvekan det blommiga. Blommigt är även det som anses vara ett av det absolut hetaste mönstrena till våren. En perfekt klänning att ha till vardags, matchas med fördel med tjocka koftor i sann lager-på-lager-feeling.
Tubklänning - En klänning som kan bäras till de mest uppklädda partyn som till ett vanligt barhäng. Vill man klä ner tubkläninngen är det bara att bära en t-shirt under klänningen.
Fodralklänning - Fodralklänningen fortsätter sin framgång. Helt klart den mest perfekta klänningen just nu att bara slänga på sig och vips är man kirrad för fest. Till vardags passar den utmärkt att ha under storkoftan.
T-shirtklänning - Den lite slappar t-shirtklänningen är otroligt användbar, sommar som vinter. Den kanske mest vardagliga klänningen av dessa fyra. Perfekt att använda när man inte orkar med tajta plagg som stramar åt eller bara vill vara bekväm. Med höga klackar och en liten kofta fixar du kontorstilen.

lånat från linngustafsson

efter vila

nu har jag vilat mej genom att ligga och slötittat på många avsnitt av sex and the city.Det är lite magi runt den serien vill jag lova. För aldrig så mycket tänker jag på väskor efter jag har sett en smula av sex and the city.. så lite bilder för att dämpa
mitt begär...
 image1347

jag kanske ska vara tydligare

ang min ögon vet jag inte vad det är för fel, men ser gör jag inte..thats pretty much it!

Idag vill jag bara ligga ner och knapra huvudvärkstabletter, men vill även säga tjenixen till en vän som ska göra åre osäkert i vinter.

Mirakelmedicin?

image1346

ögongodis för trasiga ögon

image1345

those dancing days

har ännu en gång lyckats med den kalasvideo till en underbart dansing låt!

HIGH on life
image1344

två tider inom en kort stund...

Doktorer ska kolla igom mina ögon next tisdag...skönt. Men en vecka känns alldeles för lång när man jag inte kan se vad jag borde kunna se.

jag önskar

jag önskar att jag kunde skriva:
Idag har varit den bästa dagen, det har varit fint väde och jag har bara gjort roliga saker. Senare idag ska jag fortsätta att bara göra roliga saker.....men det är inte sant!

Idag har varit en tugn dag, jag ser sämmre och sämmre och jag vet inte vad som ska göras åt det, och det verkar inte vara någon annan heller som vet. Jag har jobbat i blindo och ringt doktorer och optiker och inte blivit en smula klokare.  Jag är bara trött på detta!!!

image1343 

jag har handlat--

en ursnygg kuvertväska  ála classico i mocka och lack i den klassiska kuvertformen , bild kommer
Sen har jag även införskaffat mej en kavaj i somking modell
image1342
Så nu har jag de flesta ateraljer för vad som krävs för att kunna gå runt och se viktig ut om jag känner för det

ögondoktor

jag har varit hos ögonfixare idag, måste dit igen!
FU*K!

JAG ÄR INTE GLAD
Jag ser mycket sämmre och är nu tvingad till googles i en hel FUCKING vecka, och jag som avskyr, rent utav hata mina glasögon.....

MOHÄHÄHÄHÄH
!image1341 

fullfartframåt

planer börjar klarna och nu väntar jag bara på flytet!
image1340

25 november jakt

image1336
kofta, united colours of bennetton
klänninng, monki
strumpbyxor , lindex


här är en klänning från Gina tricot som jag provaxe inför evuentuellt fest/nyår/jul silvergrå lite väl blaffig presentrosett på magen kanske, på första bilden har jag knytit om den,,,vilket är bäst?
tyvärr var den lite sisådär i ryggen, gillar inte helt det är med resår i ryggen...men något att tänka på kanske?
TIPS OCH RÅD HITÅT!!

ledsen

jag hann inte ens sticka iväg förän något trist hände....ett par av mina favvo brallor har gått sönder, måste få dem lagade!!!

söndag söndag söndag

Det känns skönt med en söndag, riktigt skönt. Jag vet saker jag kan göra om jag vill, inte bara saker jag måste!
Jag har lite olika planer
~pyssla med att klippa och klista med fotoalbumet
~börja kolla lite vad för julklappar jag är sugen på att ge bort
~Köpa mej en tidning eller läsa en bok och bara dricka kaffe och äta en bulle eller två.
image1332
topp, velour
kjol,monki
strumpbyxor, lindex

image1334?
går snöade det och vi satt inne och mös?..myste?
well well vi satt inne åt pepparkakor, drack julmust, vin, åt ost och hade det bra, vi hade även en privat föreställning  av en liten liten dam som sedan somnade i jossans knä och blev inburen till sin säng med prinsesshimmelsdrapperier...

Nu ska jag blåsa ut ljuset och se ifall jag kan trilla över ett par fina varma skor...


sises

image1330
image1331

idag= sköndag
fika, fotoutsällning och vanligt kompishäng

tröött

fredagen är nu över för mej, nu är det sängen!
Efter mycket mat och vin blir det sömn nu....

Genast!
 imorgon kan det bli ett bad och sedan heslt en kondis fika...elins önskelördag!

mysoutfit

image1329

fredag, underbart fredag!!!

Jag hänger på alla sidor som kan läska mej med underbart fina klänningar, jag har fått klänningsfebern.
Måste slänga upp lite snyggningar...

                                                                         

lila och fin

image1321


Hade lätt kunnat tänka mej denna outfit på en glöggfest.

sugen på paljetter

image1320

mattant eller matgubbe önskas hyras!

jag söker en person som kan laga mat åt mej och det är illa kvickt!

Jag är faktiskt även nu själv orolig för det är med mitt icke intresse och min icke kunskap om att laga mat...förr har alla andra oroat sig, men nu gör även jag det.

Idag består min lunch av något jag värmde i micron i en pappförpackning och när micron pep och jag tog ut förpackningen och öppnade den insåg jag att det är dag, verkligen dags för mej att laga mat och inte värma! Innehållet i förpackningen såg allt annat än aptitligt ut, det såg ut som att maträtten redan hade vart i magen på ett besök och bestämt sig för att komma upp igen.....FY!

För er som undrar vad fan är det hon äter kan jag tala om örer att det var en panpizza, utan smak och utan någonsomhelst stil!

SISTA GÅNGEN panpizza för mej...

trådlöstproblemet är nu löst och uppklarat

Japp nu är det så underbart bra att jag kan bära runt på min lilla skatt och flta runt på nätet var jag vill i mitt hus...wonderful!

dagens klädsel
arbetsfleace
arbtestee
arbetsbrallor(refelxer runt vaderna... CHECK)
underkläder och sockor privata

Känner mej på topp i min uniform


Det återstår ett problem,,,pengar!
Var har de tagit vägen denna månaden( jo jag vet jag har varit ute och flängt och fart och gjort roliga stuffs för min pengar), men det är lika trist varenda gång det är den 22 i varje månad. Det ekar verkligen om jag skulle göra mej ansträningen att hämta plånboken och skrika allt vad jag kunde ner i den...

Så igår körde vi en fika på hemma plan, det blir billigare så och då är det ok att fika med raggisar coh uppknäpta brallor efter att ha stoppat i sej för mycket av de goda fikamackorna.


Lite glamor på denna sketna torsdag
image1319

onsdagen onsdagen...

bråttomdagen!image1318

pengar pengar pengar

det är skralt i kassan men måste man ha varma skor så måste man...

Lyssna på Jack Penate och bli glada!


fundering

image1317

julfest outfit

image1316
klänning från paul jensen för topshop
väska från topshop, lika så skorna
Halsbandet är från disney
hårbandet från urbanoutfitters

önskeliste dags!

Från och med nu kommer jag antagligen mest lägga upp stuff som jag önskar mej, för just nu finns det så enormt mycket finfina prylar. ( undra varför de just dyker upp då man har som sämst utfyllnad i plånkan?)

Här är prylar från AA som står högt upp på min önskelista. image1315
Svartvita klänningen är klassik och vrålsnygg
Svartvita och rödrosa topppen är oxå vrålsnygg, gillar starkt det där då det ser ut som en påsydd del på tischan
Grå klänningen är så mycket konståkning, vet inte när jag skulle ha den, men gillar helt klart att titta på den
Blanka väskan är dödsball
Canvasväskan har jag gillat sen första stund jag såg den om jag behövde en skolväska skulle jag defenitivt ha just den.
Blå koftan är så mycket snyggare i verkligheten och såååå mjuk.


jaha

nu måste jag byta tröja, jag spillde mat på den, jag borde hitta på någon nu det känns en smula trist att bara städa och dega på söndag, blir väl bandy sen och dans, men innan dess då? '
Funderar på att bli en rockstjärna, glida runt i solbrillor och snygga kläder varje dag spela bra musik gör folk glad och tjäna cash på det..det hade vart ballt. Som synd är sitter jag inte direkt på talangen spela+ sjunga+coolheten, men man kan ju jobba på det?
image1314

fynd och ordning


här är några av fynden från gårdagen, fint fotoalbum och ett "praktsikt hänga smyckena på träd" allt för den goda ordnigen.
Ordningochreda pengar på fredag är ett uttryck som stämmer på pricken just nu.Hemma har plockats bort sommarkläder och vårkläder(jackor och skor) för att nu få plats med Vinteroutfitsen. När jag nån gång blir stor och har kanske ett eget ställe att bo på ska det finnas oändligt mycket förvaring..image1312
typ som carries walk in closet!

Well well,
dagens outfit är en slapp en!
 


tantresan no1

Here we go....
svaret på frågan... Gekås Ullared!


Det är ett ställe som kan beskrivas med tusen ord, men kaos är nog huvudordet!
Shit va mycket folk och framförallt ilska och bitska tanter det finns inne i den enorma lokalen. De finns såklart en massa annat löst folk oxå, såsom skrikande bäbisar och trötta pappor och irriga mammor..well well, de ILSKNA tanterna är lätt väsrt, de siktar in sig direkt på va de vill ha och dår får inget komma i dess väg, KÖR BARA! och som de flesta gör satsar de direkt på HÄLSENORNA,,,,ajajaj!
´När jag befann mej därinne undrade jag inte bara en gång vad jag faktiskt gjorde där, det var übermycket folk och en minst sagt hetsig stämmning.
Men när vi checkade ut våra varor var alla nöjda och glada och vi styrde vår kosa mot nästa stopp, IKEA.



1. snön faller ner från taket och både jag och jossan är snabba att fota detta, intresant? nä!
2. Ullaredsmetoden, dubbelparkera
3. Kö ca 30 min efter öppning
4. Schletna?
5. Varningstriangeln ger tydliga besked om att nu var det fullt
6. Vi hade ingen Varningstriangel inne i bilen men vi märkte av att det var hyffsat fullt ändå 

Jag gjorde några fynd och bilder kommer senare för nu är det käk som gäller.

dagens

image1302

jag skulle lätt kunna hoppa i dessa kläder nu!

image1301

tre trista bilder och HELG

Här kommer gårdagens åka och handla klädsel och även dagens loosa outfit..


168185-1299 

Ikväll blir det väldigt lugnt pizza och idol skulle jag tro, för imrgon är det TANTRESAN no1 som står på gång.....

Gissa....... 

Som ni säkert förstått om ni läst min bloggelibloggish i veckan har det vart en tung vecka, mycket tugn, så nu är jag glad over the top eftersom NU är det HELG!!
WOHO!

image1300 
AHHH lite drömmar inför helgen, acne feber!

jag snackade julfeeling igår....

Inget emot vad jag kan göra idag, dels att vädret har varit helt förträffligt juligt....men inte ljuvligt!!
Hade jag haft ett annat jobb hade jag tycket att vädret var just ljuvligt, men är man brevbärare och det snöar, snöar och snöar och man har en cykel som man bara faller omkull med och desutom får skjuta framför sig på en tur som man vänligtvis brukar köra med postenmoppen är det mist sagt jobbigt! En tur som brukar ta ca 2 timamr tog idag much much longer time...

Well well när jobbet var klart och man cyklade hem pissvåta stumpor tycket jag ändå att det känndes fint. Väl hemma kom den över mej igen, julfellingen, slog på tv och damp ner i soffan efter att släng av mej alla arbetskläder och bytt till tjocktröjor gånger 2 och stooora mysbyxor och lagt mej under filten, och då, på tv visas mupparnas julsaga, jag somande gott i soffan kan jag lova!

Nu är jag tröttare än tröttast och väntar bara till klockan är dags, iallafall icke pinsamt tidig tid, för att gå och lägga mej.

Så dagens outfit betåsr jut nu av
mysbyxor
raggsockor
ett uselt gammalt brottarlinne
en hood
en stickad kofta
fliiiiiiisfilt
funderar starkt på vantar, mössa och halsduk

comeback

Spice girls gör vad de kan för att komma tillbaks på banan, funkar det?
En reklamfilm för Tesco och ny video är vad jag har fått för Spicegirlsdos idag.. Och jag är inte övertygad, inte alls övertygad om VARFÖR DE SKA FÖRSÖKA IGEN?? Har någon ärligt saknat dem? Och vill vi ha tillbaks dem som de är idag? Victoria, robot/skinny och brösten i höjd med hakan och Geri som åmar sig och kråmar sig,,,,Men varför allt detta åmandet och kråmandet?, för att ta fokuset från musiken? För den är tyvärr trist och platt. Isället tänkte hjärnorna bakom cirkusen "fram med nakenhet och små små kroppar! "
jag gillade isåfall spicegirls som de var Skruvade och för mycket av allt med lite självdistans i väskan istället för skinny skinny kroppar och en dyster video.
image1295image1296

om....

image1294

som sagt luggen är klippt

168185-1290 
men det är joooobigt att hålla den i styr i sådan här dagar då du är tvungen att ha en mössa för att öronen inte ska falla av.

Idag är det nämligen snö i Vänersborg, när jag vaknade i morses fick jag julfeeling fort som tusan och den höll i sig i ca 2 timmar tonades när snön blev till regn.

rast

Har rast nu och ska lägga upp en bild från mitt snart klara kök, satt igår vi köksön och kllippte och klistrade och kom på att i augusti lade jag upp en bild på mitt då befintiliga kök, nu ska ni få se resultatet...168185-1292
image1293

Så där!

jag snabbstylar mina vänner : anna och mallan

168185-1289


168185-1288



Fick just klagomål på mallans jack, jag älskar den, men inte mallan....

kaffe och chokladboll

Jag har haft fika gäst på besök och det snattrades och fikades.

Nu är det träning som gäller...


Allt är som vanligt måndag, måndag måndag....

image1287

söndag

Helgen har varit lång om man räknar dagar, men ändå känns det som det har passerat lika många timmar som under en regular helg.

Igår det blev 20-års fest tyvärr slutade den inte som den borde. det kommer folk osm ställer till med trubbel och beter sig som det ekar om du knackar dem på pannan. Det blir så trist!!!

Idag är det pappas dag och den har  firats med fint väder och tårta och god soppa på fisk och saffran.
Jag har nu installerat min egan lilla silvriga dator så snart kommer jag att blogga från min egna lilla silverhjärna. Det är bara det trådlösa som ska fixas..

Nu bär det snart iväg för att skaka rumpa och förbränna lite kalorier. 
image1286

skanstullsvandrarhem

Morgonen efter en lååång dag!

Resumé, here it comes!
Jag åkte hemifrån tidigt för att hämta upp resten av gänget, var jag i tid, oj ja! Var resten av gänget i tid, ja om man går efter deras klockor.. Well well väl på väg i bilen som jag hade sett till att fylla med ett gäng bra skivor begav vi oss mot Stockholm. Det tog ganska lååååång tid att åka för våran bil, men det tog ännu längre tid för resten av sällskapet som hade problem med magar och kaffesug och kissepauser. Men som ni alla har fattat så är vi nu framme och jag är först vaken och nyduschad.

Nu till varför vi skulle hit!
Vi var på MIKA igår, Annetxet, Globen!
Och ahhhhhhhhhhhhhh! va underbart bra det var!
Nu vet jag inte hur mycket jag ska snöa in mej på hur konserten var, men lite måste iallafall komma ut i ord!
Here we go!
De släcker ner i hallen, det blir nästan knäpptyst, ridå går upp, på scenen finns ett ballt band, en stor blå ballong,,,,ballongen spricker och ur den kommer en naken stoor kvinna med vingar på rygggen ( ja! det låter läskigt knäpp, men var döfiffgit för att fånga publiken snabbt och en aningen som om det är i en fantasi värld) Sen inleder han med "Relax take it easy på ett sätt som jag aldrig trodde att det skulle gå att göra den låten på, stämmingen ca 9967 grader i lokalen!
Big girls är nästa låt, poff så står det en enorm stor uppblåst docka långst bak på scenen, Mika är en kille som vågar gör det kul för sin publik, det skulle kunna snudda på gränsen till barnsligt men det väger över till den sidan att det är genialiskt och roligt och alldeles UNDERBART!
Jag föll starkt, otroligt starkt för hans energi och framförallt all energi som bara sprutade ur honom när han framförde Love today med ett trummsolo som heter duga!
Killen vet exakt hur han ska göra för att fånga och tillochmed trollbinda (om det nu är ok att använda det klyschigaste ordet du kan använda i recenssionssammanhang.)

Ska jag sammanfatta spelningen skulle jag använda

Stort, pompöst, skämtsamt, underhållande, showigt, proffsigt, stort barnkalas( jätteballonger och konfetti), mästerligt, ödmjuk och ett jävla hålligång.

spelingen hade inga dippar, det var bara toppar, en starkt uppåt gående kurva i 1,5 timmar! så när vi skulle gå därifrån känndes det som att komma ut ur en sagobok, för allt som hände på scenen, färger former och gladpopmusik finns just i sagoböcker.

En extra grej jag måste påpeka, hans sätt att röra sig, hans sätta att använda sig av kroppen är till stor hjälp för att få fram det han vill med sina låtar, han har störtkoll på snygga poser och vet precis hur han ska hålla in och ösa på med tokhopp och kickar.

En tanke jag inte kunde rubba från mitt huvud var att det är är nog vår tids svar på Freddie Mercury.

Bilder från spelningen kommer då jg kan koppla in kameran, typ imorgon!

Nu ska vi se på vad dagen har att bjuda på, ska kika om någon annan har slaigt upp sina ögon.
Det är föresten ett under att jag in föll ur min säng i natt, högst upp ca170cm sov jag utan någon kant mot golvet, nervöst pga mina nattliga movements.


senre ikväll blir det 20års kalas, denna helgen är speedad men rolig!


image1281 
image1284 

Gissa vad det står!!!


musik maestro

Nu fixas det musik inför helgens partajj.....

Sitter DU nu och tänker" ahhh hoppas hon inte missar  den eller den eller den eller den partyklassikern" se då till at jag INTE missar den genom att......
Kommentera och lämna förslag på Din favvis KALASLÅT! 
image1277

älskade musibyrån är tillbaks

Igår såg jag reprisen av musikbyrån som sändes i fredags, temat var brittpop, ny brittpop, inte oasis!
Det är grymma artister som föds i england, jag vet inte vad det är men det är defentivt NÅGOT med England/London + Musik= very good combination. Jamie T är en favvis precis som Kate Nash, emn en ny och BRA kille var Jack Peñate, helcool! LYSSNA LYSSNA!

en tjej jag trillade över när jag kikade runt på myspace är denna brutta, söt och skön musik.

idag tisdag

168185-1275168185-1274 
mössa hm, linne och stooortröja monki, doerty perkins brallor, armband indiksa,converse + skinnjacka från jsfn

dagens inköp
farsdagpaket( bild kommer nästa vecka då paketet är öppnat)
nagellacksbortttagning
hårspary

och dessa balla modetterarings

dejta en kändis.....

vilken kändis skulle du dejta? 
 mitt resultat blev....
image1272


dettta hade passat mej perfekt idag

image1271

jag har ett starkt behov av just denna väska...

image1270

dingla runt min hals

image1269








äkta vara?

image1266

bilderbok


middag hos mormor och morfar jag och kusse
blus, primark
brallor, gina tricot
armban, one of a kind
 
shopping och strosing i GBG
Hanna: skjorta, hm
               byxor, osäker brittbyxor
               sneakers, nike
               väska, hm
               jacka, velour
 
Jag: kavaj, mammas old one
         tunika, velour
         brallor, gina tricot
         halsduk, gammal poncho från lindex
         väska, division of laura lee band bag
         armband, one of a kind och hm


Bjuder på ful posen med röda ögon
monki tee, jsfn skinnjacka, old boots, väska primark
ballt linne, balla stövlar allt på snygga j,jo
lillinga sminkar sig snygg inför kvällen
ready to go


min jacka, blev ingen fjällräven och ingen likadan som jag har
en savrt med lite tenson feeling




nitbälte              piratetröja        guchi muchi puchi



off to....

utgång?? peppad, vet ej,,,ojoj!

packad på jobbet?

kalasklipp

EMA 2007

Måste säga att jag inte såg hela galan, har kikat lite på overdrive också. Men jag har åsikter,,,,,
Snoop dog, känns inte så hipp och tråkig, han är ju inte kul han har bara sjukt tråkigt och ofräsch attityd.
Amy Winehouse stort hår och liten kropp och kanske hjärna, hon tackade inte för sitt pris och när hon sjöng verkade hon ha glömt bort every singel word, hon HOOOOOOade mest och såg lite pårökt ut, inte imponerade, väntade mej bedyligt mer av henne, gillar ju hennes album helt. Hon bar en illasittande jeansklänning med ett skärp i midja. ett urfult diadem med nån stor blomma i, jag fattade nog inte grejen.
Babyshambels känns mer uppstyrda än någonsin, klart att de ser lite slita ut, deras image. De hade på sig skjortor, hatta, slippsar och såg gubbiga och typsikt brittiska ut. Pete hade ett stort guldhalsband på sig,,,??
Mika snyggt och enkelt, rödkavaj och snygg tee med ett tryck och vita converese.
Muse SKINNJACKOR 

ska se om jag kan fixa frma  lite bilder snart..

ångest.....jo det är sant!

Allt handlar om pengar, tråkigt att inse men lite så är det faktiskt.
Jag har nu hittat den dator som jag tror kommer passa mej bäst, tyvärr är det inte lika kul att inse att den inte passar så bra för min plånbok. Fast om den passar eller inte beror lite på nästa beslut jag måste ta, som oväntat nog också handlar om pengar, shiiit va jag blir trött på pengar, jag älskar att ha dem, men de ställer till en hel del problem också.Man måste ju spendera dem rätt. Just mitt upp i detta tänket snubblar jag över en 17årig tjejs blogg som befinner sig utomlands och shoppar miumiu väskor och chanel,,,lyxlirare! men hur fan gör dem??

Jag jobbar, bor hemma= alla chanser till ha gott om stålar, jag har pengar, så mycket som jag aldrig har tjänat ihop förr, men ändå räcker det inte till...varför?!!!!! Jo för att ju mer jag har desto mer vill jag spendera..VARFÖR?!!


Igår var det kalas hos farmor, mycket mycket mycket mycket mat!!!

image1245image1246
klänning: monki                                                        tårta och kusiner och sis
strumpbyxor: primark
kroppen: trött och slö

rosa jul?

Varför så tidigt, kan man inte hålla det till sitsa veckan in november, det känns som det tar lite udden av julfeelingen, eller så är det bara jag som känner så. I alla reklam blad börjar man också så smått att fiffla in lite julprylar..
Något som verkar som "grejen" i år är rosa.......
image1242

Jag vet inte riktigt, ballt kanske, men julfeelning?
image1243
Önskar mej nog heller något rosa i paketen som jag hoppas ligger under en grön gran.image1244

måsten...

Nu är det pause i jobbet igen, jag har haft så hela veckan, 2-3 h timmar ledigt mitt på dagen, vad gör jag då?Drickr många koppar kaffe och sitter och dreglar här..Vad borde jag göra? STÄDA, det är en dammråttsdjurpark inne på mitt golv, stolarna är täcka med kläder så de ser ut som stooora berg av kläder, skrivbordet är täckt med klockor, läppglans, tidningar,böcker, halsband, snoddar och dvd filmer....MÅSTE STÄDA!
Funderade ett tag på att betal min sis för att städa, men hon vet ju inte hur jag vill ha det, för trots stöket är jag pedantisk( tro det eller ej, eller iallfall noggran). Men nu är det outhärdligt!

Ikväll efter jobbet bär det av till farmorskalas..blir nog lila strumpbyxor och svart kjol och tröja. 

Som jag lovade igår kommer nu ett ihopplock för killarnas höst/vinter. Kolla även detta underbart snygga bildspel.
image1241

RSS 2.0