ännu ett ihopklipp

image1240

Snygga saker i just den färgskalan jag gillar bäst, hade funkat att slänga till med nån accent fär så som cerise eller lila, men det känns inte riktigt rätt för min del, i like to keep it basic!

Sitter är och finular lite på vad som gäller för killarna i höst/vinter...det blir ett inlägg om det imorgon istället, jag är alldeles för grusig i ögonen.

Sov gott i höstrusket!



how to wear päslen

Hanna köpte sig en fuskis päls i helgen, funderade lite på hur man ska bära den för att slippa pimpstilen?  

image1238 
image1239


hösten hösten hösten

Jag gillar hösten....varför?
det är okej att alltid ha svart på sej
man får vara inne
man blir rosig om kinderna om man går ut
balla skor
man måste hastora halsdukar
mössor borde det vara lag på
vantar
värmeljus blir mysigare och varmare på hösten
lager på lager tekninken är nödvändig och inte bara snygg


Jag har funderat lite på hur jag kan uppdatera min kläder som jag redan har eftersom jag har lite shoppingförbud pga av brist av plats. ( men lite småsaker kan man väl alltid köpa, som inte tar så stor plats?)
Jag har en svart kappa, används inte så mycket som den skulle kunna, update, sätt bälte i midjan.
image1236 

sommarklänningarna bara hänger och ser lite ledsna ut på sina galgar, update, satsa på strumbyxor+sommarklänning + kofta + grova skor + mc jacka = höstfin!
image1237

miss

Jag somnade tidigt igår och vaknade tidigt idag, lite för tidigt. Jag kom till jobbet 1,5 H innan jag började, en liten MISS!

Jag har lite höstdepp vad det gäller mitt trista hår...Men jag funderar starkt på en lugg igen, Ska jag eller ska jag inte?
image1235
kommentera och hjälp mej att bestämma mej!!

brills

sugen på brillorna cobrasnakegänget bär, som K west bär?
Här kan du skaffa dej dina egna opraktiska men stenhårda brills!

helgen i repris

FREdagen
Åkte och kollade bandy i Lidköping med mallan, per och henke, mysigt men trist med stooor förlust. Åkte hem och fick känna på riktigt läskiga lukter ( som kom utifrån). Dessa lukter fick oss att disskutera vad vi tyckte att det skulle lukta i stället, bebis eller bullar kom vi fram till. Efter detta samtal på sådan hög nivå var det dags att ge sig av till Hanna och sällsakapa med henne och vräka vindruvor. Somnade tidigt! 


LÖRdagen
Traditionernas stora dag i vänersborg, skulle också funka som rubrik över denna dagen.
Höstmarknad, det vill säga alla människor kommer ut ur sina villor och knallar runt med hundar, barnvangar med skrikade barn som skriker pga att de inte får heliumfylldaballongdjur eller skumtoppar, och rullatorer, det är minst sagt ett Kaos! Vi drog oss in, tradition är ändå tradition!! Stod ut i ca 10 minuter, valde att istället kika hem till anna med vårt medköpta fika. Vi åt åt åt och åt, sen var alla dästa och hade kaffekick.
Akutshopping, blev inget bra.
När jag kommit hem från en långdag sjönk jag ner i soffan och glodde på disney, sant! och glömde bort tiden helt. Jag skulle nämlig fixa mat och grejer för tjejerna så lite timing hade ju inte suttit fel, jag hann men stressigt blev det.
Sen droppade det in folk, vilket var jättrevligt, det dracks och åts och pratades på en skönt hög ljudnivå.
Vi drog sedan vidare ut och dansade och sjöng och dansade ännu mer.
Trötta och nöjda lade jag och Hanna oss med tjut i öronen och somnade på stört!



168185-1230
SÖNdag
Vaknade och städade och åt mycket och god frulle.
Hanna och jag behövde som vanligt vår söndagsfika, så cykeltur för fikabröd och sen hem och mysa i höstrusket.
Sen har det även spelats innnebandy med jobbet, inget som jag känner att jag behöver dela med mej så mycket av...


Well well en trist och personlig syn på min helg kanske...Here we come vecka 44, då alla skolkids får höstlova sig,,,

rörigt,

image1223 

här är dagen outfit, men shit va rörigt det var i bakrunder, jag har blivit både lat och hemma blind. Usch på gränser till Ûberpinsamt att lägga upp stökigheten för allmänheten. Och NEJ NEJ, det är inte jag som valt fägen på väggen och heller inte den läskiga, men praktiska bäddsoffa, skulle kunna skriva en lååång berättelse varför ju den står där den står, men för ointressant, wwll well, ha överseende!

Hår: slavrigt från jobbet,  mössfrisyr
Skjorta: Primark
Bälte: Hm
Halsduk: Oasis
Brallor: Ginatricot

Nu ska jag slänga i mej något att äta, har endast ätit Fias underbara morotskaka idag, och snart ska jag bege mej på bandy och då gäller det att inte vara tom i magen.

jacka jacka jacka

jag begav mej ut för att hitta en snygg dunjacka, tyvärr kom jag hem tomhänt.
Det är ett så trååååååååkigt utbud på riktigt varma jackor, alla ser likadana ut, svart, röd eller mörkgrön med päls på luvan, är så trött på det, har en sådan jacka jag köpte för 4 år sedan, jätteskön, men det känns lite trist att köpa en ny som ser likadan ut, det är det som är grejen.
image1219image1220
Jag har länge velat ha en fjällräven dunjacka, inte så snygg, men varm, 4900:- tack för den.  Frågan är, är det värt pengarna??


TIPS PÅ JACKOR EFTERLYSES!

medkännsla/ galenskap?

killen/tjejen, mycket osäker på könet tror jag har ett stark band till Brittan Spears!image1218

mjukis?

Jag har kommit hem från jobbet, det vill säga jag har tagit av mej mina marinblåa byxor med reflexer och ersatt dem med ett par svarta mjukisbyxor...varför? jo för att jag är lat!

Jag är sugen på att styra upp något, borde ut och köpa vantar till jobbet och vinterjacka, det börjar nämligen bli redigt kallt på morgonen.  - 5 grader idag! Jag fick jobba i fingervantar + lovikavantar, inte speciellt smidigt med däremot mindre kallt. Min fingarar är som tjocka istappar varje dag och nagelbanden är fnasigare än fnasigast, men ska leta fram min tub med 8hcreme, som jag har förlagt någonstans.

Min borden och måsten ( gilalr ju göra listor över det mesta, so here we go)
städa bilen
städa rummet
tvätta
köpa jacka
köpa vantar
sätta ihop fyspass 
 
image1217 
the row lookbook

nu när jag redan är inne på det...

I förra artikeln som fick rum på bloggen från KING, listades saker som inte var okej, så här följer nu saker som är okej och mer än bara okej!

image1214image1216


killar

Här nedan förjer en artikel från KING!

Läs och lär!



Expressen Fredags modeguru listar!

Cecilia B. Jonson, modechef på Expressen Fredag, listar fem saker killar måste lägga av med.  

T-shirt plus kavaj

Okej: Kille på väg till lite lagom uppstyrd tillställning. Kostym känns för dressat, jeans för nerklätt. Lösningen: T-shirt och kavaj. Är det bra? Nej. Det ser svennigt ut. Sportstudio-svennigt. Vid mittemellan-casual tillställningar är svarta jeans, eller svarta välsittande byxor och en clean skjorta, gärna med upprullade ärmar ett tusen resor bättre alternativ.  

Hårgelé

Det finns hårt vax, mjukt, geggigt, segt, blankt, mjukhårt vax. Herregud, det finns hårvax för alla typer och hårtyper. Så varför hålla på med hårgelé? Så att ni ser ut som igelkottar? Eller ännu värre: Fredrik Ljungberg 2001.  

Finskor

Det finns så oerhört många män som har ett par "finskor" stående i garderoben. I vanliga fall har dessa killar kanske på sig sneakers eller mockaknytskor eller liknande, och så har de ETT par dojor som åker fram när svärmor fyller 60 eller systerdottern ska döpas. Varför män tror att denna typ av sko står utanför modets svängningar och aldrig behöver uppdateras är en gåta. Jag har sett rysliga "finskor" med centimetertjocka sulor (som dessutom går en bit utanför själva skokanten) och fyrkantig tå och äh... jag inte ens prata mer om det. Ta bort.  

Häng

Det fanns en tid när ett käckt litet byxhäng kändes exotiskt och hippt. Det var typ 1998. Det är snart tio år sedan. Okej?  

Kalsongkant

Nej, det är inte ballt vare sig att ha Calvin Klein, Tommy Hilfiger eller gud hjälpe mig, Björn Borg-kalsonger. Och det är definitivt inte sexigt med den där resårkanten som ni låter sticka upp ovanför linningen i bland. Som en vadå? Sexteaser? "Jag har sparat studiemedlet duktigt och haft råd att köpa annat är H&M-kalsonger-teaser?" Ni hör själva. Funkar inte.

kate bakom kameran

image1213 
inte illa jobbat, oroligt snygga bilder, en snygging i fokus också, kanske svårt att misslyckas?

Alicia keys - no one breaket med "wohowho"= skön känsla i magen

kakor och powewalk

Jag har inte ätit speciellt nyttigt idag, både farmor och mormor har vait här och fyllt vår frys med bullar och mina favvokakor, cornflakesdrömmar. Det resulterar i ett jävla svullande, så därför gick jag ut och gick i mörkret. men nu är jag tillbaks under filten och ska se på ugly betty right now! 
image1212

fendi visning på kinesiska muren

image1211 

fendi höll en av sina visningar på Kinesiska muren i veckan, vissa pälsade på sej med kläder av just päls, medans vissa höll det mer avskalat, en gul underbart fin klänning med utomhus? Kallt? en aning! Men fin!

Klipp från visning och ett klipp fullt me "HUH?" från Karl lagerfeldts mun....

Vasuma

ett rockband bildades, de ville spela led zeppelin-smashing pumpkins-guns n' roses, men intresset hos bokare var inte så stort så under tiden de väntade började utveckla sin balla produkter. Check it OUT!
vasuma 

image1210
bild lånad från elle.se

snabb blogg

Jobbat första dagen efter semster, mmmm,,, segt men ok.
Nu har jag ätit och sällskapat med sjuka syster och ska snart träna ska hinna läsa lite ur nya wallpaper. 

Har fortfarande inte tagit tag i mej för att sumera min londonvistelse, urklipp ur min lilla svarta bok, well well, den som väntar....

söndag

igår var vi på balett= kul och skönt att kika dans igen, det var alldels för längesedan.
Sen gick vi och käkade= gott gott och jättemysigt att hinna sitta ner och prata med människor som man inte pratat med på ett tag.
Gick vidare till ett barhäng= mysigt, skön musik och trevligt sällskap. det togs bilder där, men jag väljar att hoppa att lägg upp dem, så slipper jag skäll. 


Tyvärr hade jag mina nya skor på mej och AJAJAJAJAJA!!! jag har aldrig haft så ont av ett par skor, jag höll på att kräkas , jag mådde så illa pga smärtan. Fuck the new shoes!

image1209


lördag förmiddag


dagens, helsvart+ vita converse
hade ingen lust att smila idag så ni får at det som det är ,



Jag och hanna åkte och lämnade in loads of kläder till välgörenhet, erikshjälpen och sen firade vi med ett kondis besök, prinsesstårta och kaffe. Vi samsades innne på fiket med 65+ och småbarnsfamiljer och stortrivdes, sen kom fler och fler och droppade till och av, men som vanligt satt jag och hanna kvar längst.

 

Ikväll blir det balett och middag, ev utgång får se hur det slutar. Det bli göteborgsoperans ensemble i föreställningen Face to Face.

projekt 1,0

Att rensa ur min garderob
Fixa ett smart system för mina skor
Fixa en plan
Klippboken, för mycket lösa klipp, nu ska jag fram med limstiftet.

image1200

update: LONDON

Jag har inte bloggat så mycket som jag hade tänkt mej, men jag hade ju semester, god ursäkt!
Men nu är det update som gäller, jag har mycket som jag har skrivit ner i min lilla svarta bok, ska skriva ner mycket av det här på bloggen, måste bara sålla ut vissa delar som inte är lämpliga föra allas åskådning.,,,så mer update att vänta på.

Nu tänkte jag däremot presenter lite av mina shopping fynd, samma gäller där, jag sållar lite, känns inte helt nödvändigt att visa upp strumpor och underkläder.

söndgens och wishlist

min överslaf och stilton och broccolisoppa

nykommlingar till mitt rosa cdcase

tisdagsens

dagens

några fynd....med egen kamera

fynd, snodda bilder....fler kommer

hemresedag

det har gått sååå fort, min korta tripp till london.

tänkte bara sanbbt visa hur min nyköpta tröja ser ut, den som jag kommer åka hem i idag.

planen för dagen


National portrait gallery
pop art
oxford street
Bond street

framme och nyvaken

Nu är jag just nyuppstigen efter en skön natts sömn, delade rum med fem andra tjejer, men hann somna innan jag hälsat på någon av dem, jag vet tröööt.

dagen ska jag försöka mej på att sammanfatta lite kort
-Mysig biltur till flygplatsen med Hanna, tack för skjutsen.
-Väl ombord på flygplanet var jag sovande nästan hela resan, hann även prata med en snubbe som bodde i Jönköpning och skulle ner och jobba för att inspektera hus i frankrike och i london.
-Standstead expresståget var som vanligt väldigt långtråkigt, tur var att jag hade med mej en bok att läsa.
- När jag väl rest klart och sak hitta till mitt boende blir det krångligare, men jag tror enbart det berodde på mej själv, var hungrig som en gnu och då blir jag virrig och skönt kallsvettig efter att ha kånkat på väska ha på mej ldelses för mycket kläder för englands klimat. Här är det nämligen tischa väder och jag hade linne, klänning och jacka....VARMT
-Efter jag fått checkat in och vilat mitt huvud i några korta sekunder begav jag mej mot Hammersmith, där handlades det och fikades det och jag bara tog det lugnt.
- Kom senare tillbaks till hotellet, där träffade jag en ledsen aupair som hade råkat ut för samma sak som jag gjorde.Senare , ju mer vi pratade kom vi fram till att hon hade även varit hos samma familj som jag på intervju, är inte världen liten, sjukt liten!

Nu ser jag att klockan inte alls är så mycket som jag trodde, hade ju inte ställt om min mobil, så jag trodde klockan var 8 när jag gick upp, men hon är ju
bara sju!

hejdå


sis gårdagens         

  gårkvällens
  
     dessa kvinnor satt i min bil

Vi var på hejdåkalas för ett gäng snubbar som ska ut och resa i världen, kolla deras resedagbok. 
De fick sina trljor men jag glömde helt av att fota dem, så vi får hoppas på en bild i deras resedagböcker..

Nu är det söndag morgon.

fina fäger fina grejer

image1168
image1169

Måste säga att kolla in lindex Pink Collection, bra grejer för en bra sak

okey, lets go!

En vecka med mycket finitter och skratt på jobbet är nu avslutad för att bytas uta mot en veckas ledighet, well well well.

Igår bestod min kost av bullar, bullar, bullar! Efter jobbet åkte jag och anna och fixade hemliga saker till ett hemligt projekt som ska visas för allmänheten ikväll, efter ett hårt jobb blev jag till sist nöjd med det HEMLIGA projektet.
bilder kommer

Idag är det full rulle från start!
1. hämta nycklar
2. hämta cykel
3. kolla loppis
4. systemet
5. outfitsprojekt 2.0
6. fixa fixa
7. party
8. party
9. party

Någonstans däremellan ska det defenitvit hinnas med att fika, cookies och kaffe.






Igår under min lilla jobbtur lyssnade jag på en gammal spellista, på denna spellista fanns låten "There is a light that never goes out" med the smiths och jag började tänka på spung, bästa tvserien någonsin??
image1164
Visa den igen!

den lilla svarta (kjolen)

image1163 

en och samma budget-jäte-snygga-går-att-ha-till-allt-kjolen är nu hittad, ska bara hålla tummarna för att den finns på dorethy perkins nästa vecka..

Den funkar ju till allt som ni ser i mitt snabbsnabbgjorda ihopplock

halsduksproblem!

Jag har under en ganska lång tid letat efter den perfekta halsduken, den ska vara fluffif stoooor och sticka, avrt eller grå. Jag har inte hittat någon, men igår...då tog jag fram min gammla poncho, japp, som jag inte lär använda mer pga den fula ringningen i halsen och att jag känner mej som en bordsduk, men när jag joxat och trixat lite med den utgjorde den den perfekta halsduken.

bilder kommer

höstdag

färdig jobbad, trött och kall, börjar dock tina efter min varma dusch. Nu vill jag inget hellre än att dricka kaffe och käka en eller kanske två bullar och se på något i stil med sex and the city, vänner hade oxå funkat. image1162

dumt beslut

Jag beställde min flyg biljett till London ganska så snabbt och impulsivt, jag har lätt att vara just snabb och impulsiv när det gäller att just beställa grejer, så alltså även denna gång. Jag kryssade i och fyllde i och dubbelfyllde i tomma boxar och rader....Men lite väl effektivt(gillar bättre att kalla det effektivt än snabb och halvslarvigt.) Hur som helst bokade jag min flygbiljett utan att anmäla incheckning av bagage, well well tänkte jag efteråt, det löser sig. Jag köper shampoo och andra flytade vätskor på plats. Men NEJ! Jag tänkte inte då på att jag behöver köpa en HEL del vätskor på plats, linsvätska, shampo, balsam, tvål,cerat tillexempel.
Sen var det ju den lilla shopping biten också, hur mycket ryms egentligen i min nya stoora väska som ändå kan klassas som handbagage???
 Inte tillräckligt mycket om jag känner mej själv. För det är så att jag är lite tudelad vad det gäller det där med beslut kom jag på, för när det gäller saker som vad jag ska ha med mej, packning, då är jag jävligt planerad och då menar jag jävligt planerad...Jag skriver packningslistor, japp det är sant, för jag hatar att glömma saker. Då är jag inte effektiv iställer bli jag då pensionärselin som är till punkt och pricka hela vägen. Då när jag satt i dag och började fila på min packningslista insåg jag ganska fort att, 1. mycket grejer blir det och 2. jag gillar svarta kläder

så nu till handlingen efter att jag tagit mitt snabba beslut som inte blev som det var tänkt

Jag ringde och kollade med ryanair om det var möjligt att checka in bagaget ändå och som tur var svaret som ni alla fattar "nemasproblemas"


well well, det var den storyn som snarare blev en självransakan.

Nu är det dags för MIA o KLARA


                  image1161

måste sälja av....

Jag har fått reda på att min garderob ska komprimeras på grund av en viktig del inom städartelleriet......FUCK!
Så det jag måste göra är att sälja av lite plagg som jag inte använder. Det märkliga är att i vanliga fall är jag en SLÄNGA person, men inte när det kommer till kläder, jag har ärvt en släktings förmåga till att spara till andra tillfällen...
Jag tänker så här: Min mamma har inte mycket sprade kläder men hon säger ofta ååååå en sån hade jag när jag var ung den skulle du gillat, men som sagt den finns ju inte kvar.. Då går min tanke hit -------> att jag sparar till om nån någon gång skulle vilja ha min gammla grejor,,, men det blir ju då en hel del kläder, skor, väskor och skärp mm...Jag vet inte om det håller? 

Så inom en period kommer det komma upp kläder till säljes, om jag tar mej själv i örat och ser till att få det gjort.
image1160

något att göra i höst....

SPEL SPEL SPEL

När det börjar bli mörkt och kyligt tycker jag att ett av de mysigaste sätten att umgås med sina vänner är att spela spel och göra en "grej av det", te eller vin temat får man ju anpassa efter veckan kanske? 

Mina spelfavoriter
Orangino
Rappakalja
Pratmakarna
Tabu
Försvunna diamanten
Kampen mellan man och kvinna

Kanke komande favoriter......
The urban jungle 
Absolut överens
Hjärnsläpp 
Med vilda gester 

En slutsats, jag gillar "prat"spel!

pop art portraits

image1159

londonpackning

image1158

tänk om....

jag hade ett eget litet mysigt kafe

Documenting Style

Documenting style ären utställning som finns fram till den 13 oktober på atlas museum i london, jag hinner inte se den. SKIT SKIT SKIT
Men det skulle varit kalskul att kika in den. Det är fotografier från modebranchen sedan 60 år tillbax.
image1157
en underbar bild på martha graham, danssös med en skön skön stil...


dagens

image1156
jeans - tube acne
farfarströja - chloe
skor - converse
väska - chloe
halsband - one of a kind
kofta - chloe
nagellack - essie

lördag


lördag / träna/shopping/fika/ompysslad/taxi/utgång/hemgång

Gästout/ sova/shopping/fika/middags/utgång...

Dans i ett rum fyllt av stök ála AnnaG

kläder kläder kläder

Detta är reklamfilmen för MK och A olsens klädlinje The ROW....jag längtar, det är ju bra finfina plagg.
Enkelt, rent och "matchbart" allt funkar till allt.
image1150

Fredag

nu är det bara lite jobb kvar och sen är det helg,,,

image1149
fick tårta på jobbet.

återhämtning

vakna
jobba
lunch
jobba
springa
soooova

Nu har jag gjort min dag och bara vila och häng återstår.

( just nu fick jag ett erbjudande om att damsuga,,,,men nej tack är så trött så jag bara vill krypa ner i säng)

Det är märkligt att jag blir åksjuk när jag själv kör bil....
Någon som har tips emot "egenåksjuka"?

image1148

80 talets comeback....

image1147 

det är defenitivt på gång ordenligt nu, skärningar och färger....
Vissa plagg är hämtade ur Karl Lagerfeldts ready to wearkollektion 08..


Vad tycker du?

kolla läget

image1146 

lundlund

karl lagerfeldt

image1145


kille med koll

image1144

bokad

Igår kväll fick jag tag i biljetter så den 15 är jag äntligen off to england! 
Det ska bli otroligt skönt med en semestervecka föhoppningsvis fylld av shopping och god mat. 
 
satte mej för att kolla in utbudet hos budgetkedjorna i London och dorethy perkins har lyckats enligt mej...
image1143
den lilla guldpaljettväskan är kalasig hela den!
De grå pumpssen känns sssssnygga...

Det ser ni ju sjävla att det finns saker att gilla hårt.

dagens

image1142

FAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!

Något har hänt med mitt itunes program.......Det finns inte en enda jävla låt kvar!!! 


Va har hänt!

Nu kommer tårarna och gallskriket vilken sekund som helst!!!



Fan fan fan!!!!

nu skulle jag vilja....

Träna =funkar och ska utföras
Äta annanas = får bli efter träningen
Se på Boston Tea party = fixas
Krama någon= dags att leta upp ett offer

image1141 

favorit i repris

semester?

image1139image1140

RSS 2.0