nya svarta saker

Jag har fyndat på Monki idag, thights, väska och håracc/brosch.


1987

1987 var ett jävligt fint år, mina fina vänner såg dagens ljus detta år, jag med, bra musik gjordes och en del dålig.
Men Fibes oh fibes tog fasta på all skön musik som gjordes 1987
och inspirerades av detta och döpte därför sin nya platta till just 1987.
Fibes oh Fibes album1987 är fantastiskt, precis som året 1987!





en av de bästa prylarna är att jag upptäckt att Fibes har gjort en cover på min absoluta queenfavouritlåt Dont stop me now och den är svängig som tusan


J Dauphin

armband

Jag vill så gärna äga ett av dessa armbanden, helst båda, men studentbudgeten tillåter inte det!
De kommer självklart från J Dauphin.

090930


4Xelin.e

Det var kallt ute idag, så jag pälsade på mej tre tröjor, jacka, halsduk och mössa. Men när jag äntligen släpat ner mina flyttkartonger till pappersinsamlingen, som för övrigt har stått i trappuppgången aldelles för länge, var jag varm som bara den.

(ang den fula tavelramen som hänger uppe utan bild i ska jag sticka ner på stan och köpa färg till den nu, så den blir vit och fin, sen ska bilden som står på golvet in i den)


sleep well

Jag har sovit så gott, så obeskrivligt skönt. Gick och la mej innan tionyheterna hade börjat och läste tre futtiga sidor, sedan somnade jag. Vaknade upp och var lite kall om nästippen, tog på mej ett par yllesockor och smög upp och satte på en kanna te.






Nu sitter jag och se på nyhtesmorgon och funderar över hur jag ska lägga upp min dag. Det är en diger lista som ska bockas av, och därtill slutföra mitt skolarbete som jag har redovisning på imorgon. Men på något märkligt sätt känns det helt lugnt. Kan det bero på att jag sovit så bra i natt?

Det är väl lika bra att get started me dagen, det är ju finfint väder idag med och det ska jag försöka ta vara på idag. Det hann jag inte igår då det var storstädning och plugg som gällde. 

black and sliver on my mind

Jag sitter och drömmer om dessa dyrgripar. Svart och silver är väl något som ni som följt mej ett tag kanske kan ana. Dyrt dyrt men funkar fint som inspiration. 

armbandet från: nancy caten, klänningen: balmain, linne: kain, väska;stella mccartney, skor:dr martens, klocka: nixon


kvinnlig/manlig höst topshop/topman

Höstinspiration för kyliga dagar som denna,
när man längtar efter stickade tröjor, röda näsor,mössrufsigt hår och varm choklad
 tillsammans med någon man tycker om


utgångsläge

Detta är min nuvarande utsikt. Inom en jävligt snar framtid ska jag öppna upp ett word dokument med namnet REFERAT John Dewey...känns inte helbra. Skulle på fullaste allvar hellre sätta igång med en storstädning. Men en elin måste göra vad en elin måste göra.



dagens: för kallt


Trots en mössa på huvudet frös jag när jag knallade iväg till skolan i morses, men jag frös ännu mer nu när jag var på väg hem...hösten är här, det är för mej hela tiden ett konstaterande jag gör varje dag. Har lite svårt att förlika mej med denna årstiden i år. Så ännu en gång: Det är höst!


varde ljus

Oh idag kan jag knalla runt i mitt hem utan att fammla runt i mörker, pappa har nämligen varit här idag och hjälpt mej sätta upp lite lampor. 


perfect boots



blöjbarnselins dåliga dag

Jag vet inte om det började med att jag försov mej i morses, eller att det är höstväder på riktigt men något är det för jag är pissed off på min hemuppgift och lite trött tror jag...beter mej grinigt och barnsligt..jag stampar i golvet och blänger på daton och jävla fuckin worddokumentet.

Mitt tillstånd liknar ett blöjbarns omogna tillstånd. stampa och skrik, kanske blir referatet skrivet av sig självt?


090926



Igår såg jag ut ungefär såhär när vi gick ut och dansade.


090926


what a couple




 Pete Yorn och Scarlett Johansson kan de båda vara killar och tjejers dröm man /kvinna.
De är ett perfekt par.

Snygga snyggast. 


Godmorgon Lilly



Vilket bra nr av brittiska elle som gör mej sällskap vid första koppen kaffe.
Inspiration på högsta nivå, nu ska jag själv försöka göra något kreativt av det. 

Men först ska det bli andra bullar, ska sticka iväg med tre stora bärkassar som 
blev resultatet av en flytt. Saker som jag inte använt på många år ska nu få nya
ägare och generera i lite cash som kan gå till någon slags välgörenhet. Bärkassar
fulla med skor, väskor, jackor, toppar, jeans, halsband, solbrillor, armband osv
ska jag nu skeppa iväg.


kvällen i en bild





090925:2


                                                  
Kofta-second hand, klänning-GinaT, halsband- gammla goda grejer


Hittills på min finafredag har jag mött min äldsta väns nya snubbe, trevlig som tusan, sett det nya hemmet.
Cyklat i motvind, varför blåser det alltid i Väners på hösten? Lagat och ätit kanske världes godaste sallad som jag själv lyckades röra ihop, inte illa alls!

Men nu sitter jag och väntar in Robin som ska komma och plocka upp mej för att vi sedan ska åka på en något ovanligt som en kattpensionatsinvigning...japp det är sant ocj JA ni läste rätt.
Till detta hör att jag är rädd för katter och tycker inte om dem alls, men är det old boss som äger placeet är det bara att dyka upp och mingla runt, hur man nu gör det på ett kattpensionat. Nya erfarenheter blir det hursomhelst.

Men sen ikväll ska jag rulla mej hem till J.jo för att spendera en finfin kväll, jag längtar redan nu!


090925

Tjenamittmena allesammans!

Jag har ganska nyss stigit upp från en natt då jag sovit som en klubbad säl. Jag vaknade av ett sms från Fia. Nu är jag hursomhelst vaken och försöker göra mej mentalt redo för en märklig grej som väntar mej i eftermiddag, mer om det senare idag.

Men innan det ska jag sätta mej och plugga en stund .Jag ska snart iväg då det dags för att hälsa på Malin och kolla in hennes nya 50/50 boende och kanske få sig en slurk kaffe. Det ska bli msigt att komma iväg på lite hemmafika på pensionärstid..vi bestämde att det var 11kaffe som gällde! 


här är både jag och Malin ganska långt från att sitta och dricka 11kaffe, här var det skapande av något gräsmollijox som var på gång.

 

 


klänningen på



Här är klänningen på. 199:- kostade den på GinaTricot.
Som ni ser hade jag en finfin kväll, det var kul från början till slut!


090923





ungefär såhär;
kavaj- topshop, tröja-mq, tights-monki, sjal-weekday

My Day : Det började med att jag vaknade innan klockan, hann med en tidigare buss än var jag skulle, kom till skolan i en herrans god tid och föreläsningen är inställd. Som "tur" var hade jag med mej min härliga klassiker av john dewey att läsa tills jag och julia bestämde oss för att sätta oss och dricka kaffe fram till nästa föreläsning.

Nu sitter jag och tar det lilla lugna innan det är dags för Funk och sedan Biodags med Cissi.

Ja, det är min 23september.


Burberry Prorsum ready-to-wear fall09




Inspiration


sitting waiting whising

sitting, på min röda stol och
waiting, på att kaffekokaren ska bubbla klart och
wishing, att jag ska förstå John Dewey och hans tankar



"Höstdagjämning= dagen är lika lång som natten"

Åh den pigga vädertanaten på tv 4 verkar tycka det är helkäckt att det är just höstdagjämning idag, då dagen blir lika lång som natten" Jag är inte beredd att hålla med henne. Att det ska vara mörkt när man stiger upp och mörkt när man knallar ut från skolan..jag vill inte ha det så. Jag är fortfarande inte helt okej med att jag ska behöva ta på mej jacka, ännu mindre beredd på regnjacka, för någon sådan äger jag inte, men jag skulle behövt en idag då regnet väckte mej genom att knacka på mitt fönster.

När jag sitter här i soffan och surar över att läget är som det är, grått, blött och trist, pratar jag även med min vän J.jo. Hon är klok, som övertalar mej att försöka se det mysiga i skitvädret en stund. Det har jag alltid varit grym på innan. Men i år har sommaren varit mitt allt. Men jag ska försöka tänka på vad J.jo sa och tänka på hur jag gjort alla andra år. Tända ljus, njuta av slippa dåligt samvete över att sova länge på mornarna, bli rosig om kinderna av en promenad, äta varma soppor, bli mössruffsig i håret, ta på sig raggsockar när man kommer hem och använda fina tumvantar. 


 

new dress


klänning från ginatricot, som ser så mycket bättre ut på än hängandes på galgen


mitt hörn för läsning av en bok jag inte förstår



Jag försöker skapa lite schysst känsla när jag har en helvetesbok att ta mej igenom. Med solen i ryggen genom fönstret och kaffe med varm skummad mjölk kanske jag kommer att lyckas bättre.....det är hursomhelst värt ett försök.

Har nån av er som klickar er in här för att läsa något bra knep om man ska kunna förstå en trist bok?
jag behöver all hjälp jag kan få.


fina morgon

Vaknade av mej själv efter 11 timmars djup sömn. Sitter nersjunken i soffan och äter frukost och Tingsek, vackrare och bättre än någonsin sjunger på nyhetsmorgon för mej. Kanske dags att  brygga en kopp kaffe och hoppas att han sjunger någon mer fin sång innan nyhetsmorgon är över. Att kunna vakna på det här sättet är så skönt.

Idag börjar ett arbete med att ta sig igenom "klassiker" i skolan, vilket betyder att jag egentligen ska läsa en engelsk bok om politik och problem hela förmiddagen fram tills det är dags för föreläsning. Vilket jag också ska, men inte riktigt än bara. 


det ger mej nya ideer




se och inspireras


pop stickad



Jag har sedan förra hösten letat efter en benvit kofta med flätor på och inte funnit någon. Men igår fann jag en perfekt på POP, en secondhand butik som jag känner igen från London, som nu har öppnat även i götet. De använder samma koncept som beyond retro fast med möbler och andra bra-att-ha-saker. Så där hängde den, den vita stickade koftan. För ynka 250 kronor blev den min och bars hem till min garderob.


missade spelningar, dans och saker som kanske hände

vaknar upp, det är påtagligt att jag inte låg hemma på soffan igår. det blev istället ett festligt kalas och sedan en sjuk massa dans. nu ligger jag i sängen och gör just precis bara det, ligger, min kropp orkar inget annat. det krävs lite frukost, kaffe och musik innan jag blir människa igen.

Men en resumé över min kväll ska jag nog lyckas peta ihop för den som intresserad av att läsa om en kalaskväll. Here it goes; Efter att ha fått sova lite middag,jo det är sant jag och min husgäst gick och la oss för att sova på eftermiddagen¨, det var visst ansträngande för oss att fika, äta och strosa..Så skulle vi börja göra oss i ordning för kvällen, men det blev istället att vi satt vid köksbordet invirad i våra handdukar, lyssnade på Paulo Nutini och pratade istället, sen fick vi välldans brått för att hinna med bussen. Väl framme på festen,med en miljard nya ansikten, var det kalastrevligt. Malin och Josefine som stod för festen hade gjort fint och de hade även styrt upp lekar. Så efter någon timma på festen stod vi alla på rad och sprang och sjöng i ett välldans tempo eftersom vi  lekte någon slags sångstaffet och vi förändrades från att varit helt okända för varandra till att bli ett sjukt tight peppat lag som till sist ändå förlorade..pissigt men sant. Senare på kvällen och några glas vin senare drog vi oss in till Pustervik. Vi kom dit just när spelningen var över, vilket känns lite som mitt tema för denna helgen, missa spelningar och dricka vin. Hur som helst, några snubbar från Väners var med och ordnade och donade kring denna spelningen så även om vi missade spelningen hann vi både dansa och prata med dem, inte illa pinkat. Sen fortsatte vi kvällen med en massa dans till våra fötter inte orkade mer och fick göra en sista kraftansträngning för att springa efter bussen som körde oss hem.


Det hände saker igår som jag idag funderar över hur det gick till..och hur jag tog mej mod och sedan fegar ur så brutalt att jag nästan trodde att det jag just gjort aldrig hänt.



bilder finns en massa, men inte  på min kamera så jag måste vänta för att slänga upp dem, men lugn det finns bildmaterial som är värt att vänta på

tröött



en natt fylld av dans





en finfin dag

 



Vi har strosat på stan bakom våra solglasögon och fikat i solen. Ätit lunch vid vattnet i sällskap en en skock vilda, livsfarliga och dumma fåglar.

Det blev några inköp, en vit stickad söt kofta och en alexander wang look-a-like klänning.
Bilder kommer senare, för nu är det dags för mej och Hanna och göra oss klara för en födelsedagsfest. 




yes:ter:day

Igår såg jag ut ungefär såhär.  

 

Gårdagen blev fylld av människor jag tycker om och sol.

Nu ska jag väcka min vän som sover på soffan för vi ska hinna ner på stan och möta upp ännu en vän som är på besök. Denna helgen kryllar götet av fina vänner.

vad har hänt?



Mitt kaffe som jag bryggde, smakade äckligt.
Vad kan jag gjort för fel?



splited: dagens





Jag känner mej friskare, starkare och skönare idag än vad jag gjorde igår. Lite som en ny människa.
Jag har tillochmed gjort saker som jag aldrig har gjort tidigare, så ännu mer ny männsiska. 


Idag har det varit en intensiv start på början med skolfix och don. Sen jagade jag och skönaSara upp en bok om politik och dess publik, en klassiker kallas det visst. Känner en viss skepsis till om den kommer vara så bra att jag själv kommer kalla den en klassiker. Well well den måste läsas. När vi blev lite knäckta av hur trist boken verkade bestämde vi oss att vi var värda en kopp gött kaffe, så vi satte oss och drack en stor kopp. Då fick besök av Danni som drack espresso och berättade hemska historier för oss att jag fick gåshud på kinderna. 

Efter det var det dags för mej att åka hem och göra fint och rent i mitt hus eftersom jag får besök imorgon. För imorgon är det dags för Håkans årliga spelning på Liseberg. Men innan Håkan ska en redovisning om publicitetsstrategier klaras av så det jag borde göra nu är just att sätta igång och plugga in vad jag förhoppningsvis ska lyckas säga imorgon. 



rush





hinner inte




rush





hinner inte




jag behöver fylla på min tidningshög



Jag sitter som sagt hemma och har dödens död tråkigt tillsammans med min sjukdom och tv.
Försöker fördriva min tid med att fundera ut hur min höstgarderob kan fyllas på. Kollar i gamla tidningar, i gamla klippböcker, bloggar och andra modesidor och tänker: "tänk om jag inte var student och levde på csn"


horisontalläge

Sen jag kom hem från skolan idag, en tidig dag som tur var har jag legat på soffan. Klämt avsnitt efter avsnitt av sex and the city, slummrat några minuter och börjat om.
Jag är sjuk.
Trots min futtiga sjuka jag måste cykla iväg till affären för att skaffa tepåsar,
vanligt varmt vatten är inte lika gott som varmt vatten med lite smak.
Det är sådana här dagar som jag önskar att någon kom hem och gjorde en kopp te åt mej istället för att jag ska behöva cykla ner till ica själv. 


stunder jag saknar



sommaren09


Habegär


Jag vill ha allt allt allt!!
Det är just vad man behöver i höst, schyssta skinnbrallor, stickade tröjor, stora halsdukar och ett par schyssta skinnboots.
skorna och ringen är från topshop och resten från ginatricot.


--



Det är strålande väder ute idag , varmt är det också men jag bara går runt och fryser,nyser och snorar.
Dålig stil, det är ju dessa dagar man ska kunna gå runt barbent trots att det är september och med solglasögonen på nästippen. Men istället får det bli jeans och jacka. Nu är jag hemma för lunch vi har långlunch och beslöt oss att kompensera gårdagens hårda arbete med långlunch idag. Ska dock tillbaks för skolan för film senare.

Men nu ska jag ta mej an disken och ta en supersnabb powernap.


wang


Flätor, jordnära färger, nitar, transparens, skinn
Wang.


svenska postorder fynd



den blå snygga mockajackan kommer från ellos och resten av prylarna från hm.
Jag måste erkänna att det går att skrapa ihop en riktigt schysst outfit genom att bara sitta hemma och klicka hem prylar från svenska postordersidor.


Noll

Idag har det varit en dag som enbart kan sammanfattas med ordet skola.
Men nu är jag hemma och sitter uppkrupen i soffan och försöker hitta inspiration inför hösten.
Jag behöver all inspiration jag någonsin kan få. I morses stod jag och stampade framför garderoben, jag finner inget där som jag känner för att ta på mej. Jag behöver rusta upp min garderob inför hösten med kläder som passar mej.  Har ni tips är ni välkomna att lämna dem här hos mej! 



 



topshopdrömmar



I höst vill jag ha prylar som dessa.


söndagen

Nu är klockan lite över sju och det är söndag kväll. Jag känner mej sliten och trött, försöker bara hålla mej vaken till en respektabel gå och lägga sig tid. Jag tog en promenad i backiga backar med solen i ögonen och annika norlins sommarprat från förra året i öronen. Det var skönt att komma utanför lägenheten där jag spenderat precis hela dagen, lite tid i tävttstugan också. 

Nu väntar bara söndagskvällens tvtittande för mej, jag går först loss på Ensam mamma söker. Helt fantastiskt att människor går med på att visa upp sig på det viset bara för att träffa någon som ska ge dej fjärilar i magen.
Det måste ju verkligen vara en av människans största drivkrafter är att finna den personen som får dej att gång på gång le för dej själv när du tänkar på den. 


tangenter

Sitter vid köksbordet och knattrar på mitt tangetbord och tittar in i väggen. Det som rinner ur mina fingar är skräp, inget blir bra. Det är skolarbete som ska skrivas och sedan läsas av andras ögon än mina, det gör mej ännu mer onöjd med det jag lyckas knattra fram på mitt tangetbord. Böckerna ligger uppslagna, men inte hjälper det mej, det är som att jag har tappat min förmåga att läsa,tänka och omvandla det till något bra.
Kanske är det söndagsfeelningen i mej som tillsammans med min onda hals gör att det känns lite sämre än piss just nu, kanske är det för att jag bara är sugen på att vara utomhus istället. Jag vet inte. Bra blir det iallafall inte.

Nu ska jag väl sticka ner till tvättstugan och stoppa maskinerna fulla med tvätt och sen springa upp för alla trapporna igen och sätta mej och fortsätta knattra på mitt tangetbord. 
 



wakin up to early

Vaknade just upp med en smärta som skulle kunna liknas vid att ha svalt en kaktus-tennisboll. Aj som fan!
Så jag blev just lite hänging.
Har ni några grymma "bli-av-med-kaktus-tennisbollen-i-halsen-tips" så skriv gärna en rad i kommentarsfältet!


sunny side up

Godmorgon allesammans!
Igår hade jag och fröken Karlsson en riktig mysfredag, god mat, fruktsallad, idol och den kanske sämsta tvproduktionen på jävligt länge, kändisdjungeln. Ett program med B-kändisar som höll på i en timma som inte handlade om något alls. Men nu vet jag att jag aldrig mer behöver kolla på det.

Nu ska jag kika iväg och träna lite pilates innan mamma kommer på besök.

Hur ska ni spendera er Lördag? 


väntar på karlsson



Sitter och väntar på Karlsson sen blir det mysfredag.


i will never love you more - soko

I will never love you more than the drummer of flaming lips
I will never love you more than Woody Allen movies
I will never love you more than the White album of the Beatles
I will never love you more than God only knows
I will never love you more than DVD's night with my girlfriend

And we talk about stupid things like feelings and men
I will never love you more than my boyfriend when I was 14
Even if he's now an asshole, I will never love you more
And you say, you love me more than everything
And compared to me everything is nothing...
I will never love you more than meeting Paul McCartney
And we asked him to play a song on my Ukulele
I will never love you more than my Scandinavian Tour
Which was more than paradise, I wish you remember it too
I will never love you more than dancing to Phil Spektor
I will never love you more than my Casiotone keyboard.
I will never love you more than Daniel Johnston himself.
For me he's more than God, I will never love you more
And you say, you love me more than everything
And compared to me everything is nothing
Ohh this is sweet, I just wonder what it means
You say you love me more, than all the girls you have had before
Even more than music, even more than yourself
Even more than everything, but it's just a lie
So I will never love you more, than anything
I will never love you more than singing in the shower
I will never love you more than my Mac computer
I will never love you more than having a daughter
I will never love you more than peanut butter
I will never love you more than kisses all day
I will never love you more than cuddles all night
I will never love you more than kissing girls lips when they're really pretty

klicka på bilden

fredagmorgon

Idag lös solen in igenom fönstret och det gör den fortfarande.
Kaffekokaren bubblar, nyhetsmorgon minns 11 september och pratar om rymdresor.
Nu börjar min fredag.


dirtlock

NÄSTA SAK ATT FIXA: HÅRBORSTE

mitt hår är ett enda stort trassel


dagens: barbent



Innan jag rusade iväg till skolan idag fick jag en varning av en vän om att det var kyligt ute.
Men jag trotsade denna varning och körde barbent, vilket jag gjorde rätt i för sommarvärmen är i Götet.

Nu ska jag sticka iväg och skaka rumpa till afromusik tror jag, sedan blir det weekdayevent.



längtar efter sängen



jag kom iväg på ett sjukt kul och svettigt funk/hiphop pass som får mej att ligga i soffan och längta efter sängen


Purplesvett

Nu är träningsskorna inköpta, so no more excuses! Så här sitter jag och spanar in träningsschemat för att kolla upp vad som kan vara kul att pallra sig iväg till för svettig aktivitet. 


Smaka

Godmorgon allesammans, vaknade just av att solen sken in igenom mitt fönster.
Men nu har den gått i moln igen.

Gårdagskvällen spenderades på en uteservering i en septembervarm kväll med vin och nya vänner. Vi var på väg till Manãna men när vi kom dit, efter att först häng hemma i en soffa, skulle det stället stänga så vi susade iväg till Smaka och njöt av kanske sista uteserveringskvällen 2009. Det var fint.

Idag blir det en dag som ska fyllas med uppstart av grupparbete som handlar om publicitetsstrategier och inhandlande av nya träningsskor. Bristen på just träningsskor har hittills varit en del till att jag inte kommit mej iväg, en annan ursäkt är att jag faktiskt inte hunnit men nu jävlar får det lov att bli ändring på det. 





en ljusslinga ska inhandlas så fort jag finner en


blask 15kr utan påtår eller ägg och mjölk 22kr med påtår, det är frågan?

Idag har jag haft en dag fylld av politik, pr och strategisk kommunikation. Det blir lite tröttsamt att sitta på förläsningar efter föreläsningar. Men det går betydligt lättare med lite kaffe till hands. Kaffet som serveras på min skola är dock äckligt och jävligt dyrt, så när man har rast knallar vi hellre iväg och tar en kopp på Egg&Milk som serverar mucho godare kaffe, ännu lite dyrare men det är bara att svälja. Men idag slogs det på stort och beställdes latte. 
 




hurricane



Godmorgon, nu bär det av mot en heldag i skolan till ljudet av fina asha alis nya singel Hurricane.


new shoes


idag har jag invigt mina nya skor som är köpta på yoko yap i göteborg
dessa kommer från det danska märket gardenia 


everydaglivet

Nu känns det som att den riktiga riktiga hösten har hunnit ifatt även mej, som i det längsta försökt hålla kvar vid sommaren. Jag sitter nu och dricker en kopp kaffe och smygkollar på nyhetsmorgon då jag egentligen borde sätta fart att packa upp mina hitfraktade kläder. Det finns nog inget jag hatar så mycket som att packa och flytta, jag vet inte vilka saker som ska ligga var och vilka saker jag ska flytta med mej. Så istället för att bara ta tag i det så blundar jag för att hela golvet är täckt av de blåa överfulla ikea-kassar.  
 


perfektion

Foto:

hon ser fantastisk ut.
just precis så.


häll

Jag har hunnit fixa med lite saker som att köpa block och pennor inför skolan och fikat med några vänner.
Att gå i hällregn har jag också gjort, en timma i regn dock inte i regnkläder. Så nu sitter jga uppkrupen i soffan under en filt och torkar. 

Snart ska jag bege mej iväg för att leka med kids och dricka rödtjut.
Ha en finfin kväll och fortsatt lördag allesammans.


En feeling

Idag kom hösten på Riktigt för mej.
Det är lite mörkt, jag ser att det har regnat när jag kollar på asfalten.
Det får mej att bli sugen på halsdukar, varma kaffekoppar, byllsiga mössor och skinnboots.


if you aint got a pocket full of money

Alla vill väl fylla upp sin garderob med nya prylar inför hösten, men det kostar pengar. Men om du inte har en sjuhelvetes massa slantar kan Du ju passa på att gå loss i kedjornas utbud. Här har jag fixat ihop några av mina favoriter från Gina T, Lindex,Monki och Topshop.

GINA TRICOT


LINDEX

MONKI


TOPSHOP


rhodos

 


en liten bildbomb från
min och fia hanna och pers finfina rhodos vecka
åsnetur,semsteröl,salta bad och en massa massa sol


BILDER

IKVÄLL KOMMER JAG ATT SLÄNGA UPP LITE BILDER FRÅN RHODOS,
MEN FÖRST SKA JAG BARA GÖRA 794 SAKER! 



Back till verkligheten

Godmorgon ni som fortfarande finns kvar här och läser.
Nu är jag tillbaks i verkligheten, en regning torsdag morgon, med för få timmars sömn i mej.
Jag har haft en fantastisk vecka sol bad och härligheter och åsnor. Den har varit så bra att jag inte haft tid eller prioritert att lägga in några inlägg.

Men nu som sagt är jag tillbaks i verkligheten och allt kommer på en och samma gång, skola, ny lägenhet och en massa ny post som ska gås igenom.

Men nu måste jag försöka hitta lite kläder, lite pennor och papper och en kopp kaffe sen är det off till skolan.



RSS 2.0