törst

jag törstar efter att få läsa modemagasin, bläddra känna doften av tidningssidorna. det finns inga papper som luktar så gott som en nyuppslagen tidning. Se på de fina bilderna med modeller som vrider sina kroppar i olika krumbuktaktiga former i sina dyra och härligt inspirerade kläder. Att slå upp ett nytt modemagsin samtidigt som man lyssnar på bra musik, dricker en varm kopp kaffe och ideer börjar ploppa upp i huvudet, göra några anteckningar i sitt anteckningsblock det är vad jag törstar efter.


fashionflash


jackan

Amodelwalkst_V__Chavez_61158504
Esteban Cortazar

Detta skulle väl kunna vara en jacka som får mej att längat hösten lite, men bara pyttelite!


fri-dag

Det kliar i  mina fingrar, jag vill ta tag i något projekt och jag tror jag har några sköna ideer. Har suttit och slipat på dessa tillsammans med karro och henke och druckit för många koppar kaffe på mejeriet. Nu lagas det lassnage till motownljud och regnet som öser ned utanför fönstret känns som en härlig bakgrund till mitt humör.



all rain

det regnar och regnar, det är så mycket regn i luften att jag inte ens kan se till andra sidan av sjön där staden är, det kan jag alltid annars, vattnet är kallat och hästarna står under ett träd och vill inte komma ut och låta mej klappa dem när jag går förbi deras hage, sniglarna och daggmaskarna krälar runt i gruset coh regnet fortsätter att forsa ut ur stuprören, en ledig sommartorsdag. 


lösrykta tankar och känslor



Jag har något i min kropp, något i mitt hjärta som ligger och gnager, något som växer något som måste få ta form. Färger och former, känslor och tankar. Kläder och kroppar, fötter och halsar. Jag ska försöka ta mej samman och se om jag lyckas få ur mej något kreativit. ÅTERKOMMER


RSS 2.0