summering av mitt 2007

Det är en aningen tugnt att göra listor över ett år som har passerat, men däremot gillar jag att läsa när andra männsikor sammanställer årets sköna stunder...Jag funderar lite själv på hur jag ska göra...

Först hade jag som tanke att lista upp månad för månad, men det kan bli en aningen segläst, så itället blev det tankar som mest bara ploppade nu och är, ta det för vad det är, den är en jävla sammanfattning av mitt år, av mina tankar.

Jag har haft riktiga musikchrashes i år, det har varit, Fiest, Jacke Penate, Babyshambles, Jamie T, säkert!, Salem al fakri, The knife, mycket musik från det glada 80talet, Moneybrother, Queen, Kate Nash, Stevie Wonder, Those dancing days, Oh laura, Amos Lee,...listan är inte klar här!

Jag har drömmt om att slå in mej själv i klänningen,
jag har använt mitt One of a kind armband tills det gick i tu.
jag har haft nästan enbart färgerna svart grått och vitt på mej under året.
Jag har druckit kaffe i brist på annat att göra
Jag har tänkt mycket på sommaren, både innan och efter, en besvikelse vädermässigt men nöjd på det presonliga planet. 
jag har blivit mörkrädd 
Jag har nattdrömmt om en väska. 
Jag har blivit, förvånad, glad, chockad och jätteglad då vi fick reda på att K skulle ha två små kiddos.
Jag har blivit tillsagd om vad jag skulle må bra av och valt att ha sellektiv hörsel under dess predikningar.
Jag har nått ett fysikt mål av att springa snabbare och längre än vad jag hade trott att jag skulle palla.
Jag har varit på min första ensamsemester
Jag har haft ett år då jag har trivts
Jag har sovit skönare än någonsin i min säng
Jag har drömmar om att året som kommer ska bli ett år då jag, min familj och mina vänner njuter av livet och är friska och mår bra.
Jag ser mej själv maxa nästa år och inte fega, jag ska kliva upp på tians hopptorn och inte bara stå och hålla krampaktikigt i staketet så knogarna vitnar, jag vet dock inte om jag kommer hoppa, men jag ska fram till kanten och kolla läget,ta ett besult.... Hoppa eller knalla när igen med huvudet högt, det finns alltid val men ibland kan jag känna att jag inte ens kikar över kanten, men nu ska jag illafall kolla läget och se om det är något för mej, kanske dyker jag med huvudet före, eller knallar ner med okoktaspagettiben....

Många människor ser nyår som början på något nytt, vilket inte är så märkligt NYÅR....ja nytt år, de ser det som ett oskrivet blad i en bok, helst i en ny bok(almenacka). Det låter ju gött att kunna börja o på en ny kula,men ska man då lasta livet här och nu åt sidan och bara tänka framåt? Det låter kanske bra,....?
.Men i nästa tanke jag skulle tänka skulle jag säga emot mej själv direkt, för jag vill inte börja på ett nytt oskrivet blad, jag vill fortsätta, inte vända blad, istället vill jag kanske välja en ny väg. 
 


modeåret

Årets bästa köp: Lätt var det min mc jacka som har fått följa med under sommar, höst och vinter, och jag lovar den en smak av kommande våren.   
Årets stilikon: Som vanligt för min del är det en hårt kamp eller ska man säga ett gott hopkok av Olsens, Sienna Miller och Cobrasnake crewet
Årets favorittrend: Jag har gillat armbandstrenden hårt, men även lager-på-lager grejen är en trend jag har gillat.
Årets plagg: För mej har det varit, kjolen och de svarta(kanske trista, men ooo så användbara)stupröret
Årets accessoar: One of a kind armbandet och mina halsband från Arena Chp
Årets hudvårdsprodukt: min alovera hokuspokuskräm
Årets sminkprodukt: hypnose mascaran från Lancome
Årets hårvårdsprodukt: Shampoo, jag är inte så petig med den biten
Årets internationella designer:  Marc Jacobs som såg till att fixa riktigt snygga tees som såldes till föremån för att stoppa aids.
Årets svenska designer: Acne, alla kategorier
Årets modell: Agyness
Årets bästa: Att det är ett nytt år påväg med nya prylar att fylla sin garderob och sitt hjärta med

åhh du sköna fredag

jga blev serverad mat, men jag frös , frös och frös, flyttade mej istället till badkaret där jag tappade upp varmt vatten och låg och läste skräptidiningar  godan ro och blev varm innifrån och ut, så skönt att bara inte göra någonting( när jag har lust för det förståss, annars är det lätt att bli rastlös)

efter jobbet idag begav jag mej ut för att kika lite på mellandagsrean, varför?? Det var helt i onödadan, hittade inget alls, det känndes som att det var mycket som var framtaget ur källerförråden och det var inget som fångde mitt öga, så nu har jag suttit här framför datorn och stordräglat över tangetbordet över ett gäng snygga prylar..image1426

Om jag hade pengar....lalallala

Imorgon blir det en välkommen-hem-fika-du-som-har-haft-sol-och-värme-välkommen-hem-kompis!!
Jag längtar redan efter att få vara lite avis på hennes garannterade bränna, men innan jag ska vara smått avis ska jag försöka hinna till secondhand buyiken och se om det finns lite nyårsacc...

God kväll

dagens från annandagens släktmeeting

image1425 
kavaj hm
tee zara
byxor hm
skor skopunkten
klocka regal
halsband arena chp

MIA för marc jacobs

image1424
Ballt, skönt med tjej som är lite mer än bara en smal kropp och ett dystert utseeende, kreativ och kool!

Det finns ju en annan brud som inte alls stämmer överense med detta  och det är Viccan Beckham som även hon ska vara modell för MJ


om det var varmare

image1423

hetsätning

på tv 4 just nu är det ett märkligt program om männsikor som tävlar i hetsätaratävlingar...jag är nöjd att jag käkar lax och inte ton av varmkorv eller revbensspjäll....

äckligt och läskigt
image1422

inspiration

image1421

jag är helsugen på något blommigt, men plånkan är inte så fet som jag önskar...men när den är påfylld blir det defenitivt något blommigt!

känner för----nördighet

image1420 
Nu sitter jag och nördar på allvar, musik+ tidningar + datorn+ kaffe + kaka,,,,hur ska detta sluta?

biltvätt och regina spektor

jag åket för att tvätta bilen, det gick bra, men efter bilen var snygagre än någonsin, tvättad och skinade blank, skulle jag köra iväg och handla dill och citronmeliss, då ville den inte vara med längre. (jag tror den körde med divafasoner, ren och blank bestämmer själv) Jag blev lack och trött, fick hjälp och kom iväg och fick min dill och citronmeliss. Väl hemma sitter jag nu och lyssnar på Regina spektor och luktar på granen som är den snyggaste granen någonsin i hemmet, men shit va den barrar det räcker att man blåser på den står den där alldeles naken skulle jag tro. Så det gäller att inte lukta för hårt, då kanske alla barr slinker in i näsan, ingen hit skulle jag tro.
Efter en kopp kaffe nu är jag redo att ladda upp ett urval av mina klappar.



image1415
tröja/klänning Jc eve
tights hm
halsband gammelmormor syster och desingtorget

 
va rosa allt ser ut!!!!!
no 1 nagellacksdryer, vem klarar sig utan den?
no 2 alicia keys , kalas
no 3 rosa verktygslåda, nu fattas mej bara de rosa arbetsbrallorna
no 4 Bilben, allt du vill veta om dina vänner men som du inte vågara fråga

övriga, mysbyxor, underkläder, poslin,pengar och andra bara att ha saker.


vaken

Sitter i soffan och kollar på peter pan, kanske ska ta och göra något annat, om jag orkar vill säga.Det bli lätt så här i mellandagarna, sitta i soffan, äta julgodis, ta en promenad, dricka kaffe och prova nya julklapparna.
Igår spenderades min dag i stort sett enbart framför tvn med knäck och vänner och en del julmust.
Nu ska jag hjälpa till med städningen för det blir släktträff idag igen, så damma, diska, putsa, dammsuga,,ooohh va roligt'!
image1414


tack walter jansson!

För den fina julklapps länken så jag fick tag i anna järvinens och säkerts låt- för varje hjärtslag

image1412

snor

mitt huvud är fyllt av snor skulle jag tro, min hals är hostig som fan.... jag hatar detta tillsåndet.
ÖVER TILL TREVLIGA SAKER

Imorgon är det julafton och jag fick julfeelingen till mej igår, granen är inne och lilla julafton gick av stapeln. Det var en mysig kväll, en blev inte som den var planerad men så är det ju ofta. Jag hade tänkt att efter lilla julaftonstillställningen skulle jag dra till mina finfina vänner för att sedan dra vidare ut, men så blev det inte, för jag konsentrerade mej på att hosta så det lät som att jag satsade på att hosta upp magsäcken vilket jag lyckligtvis inte lyckades med. 

Lilla julafton innebär Julklappsleken som i år resulterade i att jag kom hem njöd och belåten med en en platsblomma(julstjärna) som snurrar, guppar upp och ner och sjunger Rockin around the christmastree. Hur skulle jag klara mej utan denna underbart fiffiga pryl?

Nu har jag just druckit kafe och kikat på Disney chanel och väntar på att mina vänner ska nyktra till så jag kan sticka och överräcka min lilla julklapp till fröken.

mer bloggade later on när jag haffat tag i kamera tillbehören så kommer bildbevis julgran, shoppingresultaten, julklapparna i inslagen version, min underbara platsblomma, outfits och lite smått och gött.
(lite att börja med)

image1409 
gårdagens out

 The plastblomma
image1411
julkulan

intensiv 22 december

Började min dag kl 06.50- jobba
Kom hem kl 11.40
Åkte med sis till badet , badade och bastade länge och väl.
Kom hem och åt middag
Dök ner i städutrustningen och julstädade
Sen dök jag direkt ner i Jupyntlådan, slänge dock inte upp så mycket julpynt och nu sitter jag i favvis fotöljen och kollar på när julgransbelysningen ska upp, ett projekt som kan ta resten av dagen...Men det hinns inte med för next stop is Lilla Julafton som min familj firar med vänner och leker julklappslekar.
Om jag sedan har ork och kraft kvar ska jag sedan dra vidare på nyöppning av vår enda klubb i city.

Nu ska jag gå loss, eller ska jag skita i det, kanske göra julgodis....

Ska lägg upp lite bilder imorgon, min laddare är nämligen på annan ort och batteriet i kameran är helt schult!

hooked on a feeling

denna gånegn snackar jag inte om nån julfeeling utan, queenfeeling. Såg igår på programet om killen som hade huvudrolen i Queenmusikalen WE WILL ROCK YOU som är en underbar musikal med fart hela tid och enbart bra musik, efter som bra musik var queens grej att göra. Och när jag kikade på detta blev jag omförälskad i mitt favoritband alla kategorier. Så hela dagen idag har jag lyssnat till Queen och sen har jag och sis suttit och glott på nästan varenda queenvideo på youtube(do it).

fuck det funkar inte att ladda upp pics..

reklam

nu måste jag göra en liten push för Jack Penate!
Vilken kille!
Han sysslade med stepdans när han var liten, vilket syns i hans video spit a stars som är dunderhärlig!

En push till, denna för Familjen.En skön electronica på sånska.

En pytte push för en gammal men skön video med OK GO
Jag är grymt impad hur de lyckats, men jag skulle gärna se alla klipp med tabbar, det är som sagt alltid roligt med det som blivit bortklippt.

En varm push för en tjej med en underbar röst och ett franskt utseende, Regina Spector och hennes fina låt better. 

Sen skrev ju jag om musikbyråns underbara sammarbeten som de pusslar ihop med de hetaste artisterna under året, förra året var det ju som sagt salem och marit och i år, Annika norlin och Anna järvinen tyvärr har jag inte funnit något klipp med detta unerbara nummer ännu. kommer så fort jag snokat upp var det håller hus.

hej

Nu har jag suttit och knåpat ihop lite presentinslagningar och börjar känna julen krypa inpå!
bra bra! v
ett litet juligt hopkok rockigt vs. jul
det juliga kryper in i den röda koftan och pälsmössan, vill verkligen ha en sån mössa!!
image1408

sjukdom

Vaknade mitt i natten het som den hetaste( i tempratur) feber, febern satt i när jag vaknad och nu med för den delen. Men som tur är finns det värktabletter så nu börjar det väl gå åt rätt håll. Så just i skrivande stund sitter jag med en rinnade näsa och en sjuk märklig huvudvärk och drömmer om lite glamour.

Som ni säkert har fattat är det 4 days to go, julafton är snart här. Jag kan redan nu konstatra att min budget vad det gäller julklappar är långt övertressrad, men är nöjd med varenda kalpp jag köpt, hoppas nu bara att mottagarna blir lika nöjda. Det är vissa klappar som är så mycket svårare än än vissa andra, men de klapparna är lösta och det är så skönt!
image1407 
en outfit som skulle passa på julafton/nyår, välj själv


en vanlig onsdag

det har varit en dag då jag svettats och vrålfrusit omvartannat, skitjobbigt!
Jag tror att det är sjukdom som smyger sej på, näsan rinner okontrolerat och halsen känns fylld av någon äckligt, well dett är jag förtillfället, äckligt men sant!

Jag har varit hos optikern idag igen och komit på att linserna jag nu bär funkar utmärkt än sålänge, så det var bra. Nu återstår det bara att välja ut vilka glasögon jag ska köpa, för det måste jag också ha..roliga utgifter. Det har varit en kostsam månad för mej vad det gäller läkar- och optikerbesök, över tusenlappen, FYFAN!

Nu ska jg käka lite tacos och sen se på bonde söker fru och en varm dusch vänatr också för nu fryser jag i gen som bara den!

howa!image1406

musik

jag är så grymt inspererad och jävligt glad. Jag har just sett på års kröninkan av musikbyrån och jag blir glad glad glad!

Det finns så rysligt mycket bra musik att fylla sina öron och sin kropp med, det gäler bara att ha tid att lyssna på den. Vissa skivor som var med på deras lista över årets bästa skivor var främmligar men mycket av det hade jag lite koll på, blev nöjd att Feist skiva kom på 1:a platsen, men det fattades några skivor uppe i toppen nligt mej.

Nu ska jag lägga mej på sängen för att lyssna på jack penate och bli ännu gladare om det är möjligt.

Brittmsik hetare och bättre än någonsin om man frågar mej.
kate nash
babyshambles
jack penate
jamie t
ok go



se reprisen på musikbyrån om du misssade det idag, det går på lördag igen och kolla in och beundra annika norlins och anna järvinens version av kleerups och robyns with every heartbeat

Musikbyrån lyckas alltid få ihop underbart bra kombinationer av artsiter som gör sista låten i årskrönikan, lyssnar fortfarande på salem al fakri och marit bergmans 52 weeks..

god natt

JOBBA JOBBA JOOOOBBA!

MÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄAAAAAAAAAAAAAAWWWW!
det är det ljudet som går hett nu, det ska föreställa ett gäspljud. Det har varit en riktigt lång dag idag, jobbade extra så från 6.40 - 17.00 det blir en lång dag om man bara får i sej frulle och en apelsin och en banan. Men jag såg till att stoppa magen full direkt då jag landade hemma, så mätt och trött och nöjd, som vanligt!

Men idag häde jag ju tänkt at work hard på att få in julkännslan, har väl gått sisådär om jag ska vara sann. Men visst, julmusiken har jag lyssnat på, inga julklappar har slagits in ännu och ingen lussebulle har slunkit ner i min mage ännu, men det finns ju några timmar kvar på dagen. Men innan  jag kan starta upp mitt julfejjande ska jag se till att få undan all tvätt som dräller...måste städa. 


modig

idag tycker jag att jag har varit modig, om man fick guldstjärnor skulle jag fått nio stycken.
Jag har gjort något idag som jag tycker är bland det värsta jag vet, jag har tagit en spruta, och för första gången svimmade jag inte. Visst var det lika läskigt, men tack vara den lilla söta tomteliknade farbrorn som tog sprutan känndes det inte lika mycket som det brukar göra. Förr har det räckt med "ett stick i fingret" för att det ska svartna för mina ögon och tjuta i mina öron och sen är jag golvad.
Men nu togs sprutan och jag låg och återhämtade mej en ganska lång stund och kunde ta mej hem igen utan att må det jätteilla.
nöjd stolt och trött!
Att jag är trött beror på en seg start på min dag, sov jättedåligt pga halsont och oro för att inte vakna när jag kl 5 skulle ställa upp som chaffis för familjemedlemmar som skulle med tåget.Sen har det varit en lååång dag på jobbet, hela sverige ska skicka julkort!

Imorgon måste jag satsa hårt på att få in julkännslan! Jag ska slå in klappar, göra julgodis, lyssna på julmusik och suck it all in!

Nu sitter jag och hänger framför ensama hemma i en stor varm kofta och dricker te för min äckliga hals och gäspar då och då...VAD GÖR DU?

hemskt

here i come

söndag söndag söndag

Igår hade Hanna sitt 20års partaj, god mat och härliga vänner är en enkel och sann sammanfattning!

Idag har jag kanllt runt och hängt hela dagen, cyklat, handlat, läst och ätit saffransgifflar och druckit mycket kaffe. Ikväll blir det träning för att nu behöver jag shake my booody fter alla saffransgifflar.
Har nu funnit min mobil också, den var bortlagd igår innan jag ens hann till kalaset, well done!
Nu har jag laddat upp lite bilder och lyssnat på julmusik, och jag njuter!


dagens slappare
stoor tröja - monki
tights- hm
raggisar - mormor

dansvänner

 jaha, fulast vinner? i väntan på taxi måste man underhålla sig bäst man kan.

aa klänning               ginatricot klänning
hm kjol omsydd        lindexstrumpbyxor
lindexstrumpbyxor    ichiskor
primark skor

hannas present innehållande en lila lackkuvertväska

inköpt- paljettbolero

kött, julkorvsmakeri

gårdagens out, shopping

ojäjojojo!I

off to party!

dagens outfit plus inköp kommer på bildbevbis imorgon!

dansa iväg mot en underbar lördagskväll!


klocka till mej

image1395

är det en sjukdom eller bara ett förvirrat illstånd?

jag är så sugen på att klä mej i vanliga kläder, dvs inte jobbkläderna! Jag har börjat märka av symptom. Det uttrycker sig i att jag kollar på extraextra finfina klänningar(sådana jag aldrig skulle kollat åt annars, för jag gillar enkel desing) Sådan klänningar som man kan använda vid rödamattan event, och så många sådan event besöker jag ju inte. Så jag tror på fullaste allvar att jag måste se till att snart ha lite julledigt så jag kan klä mej i vanliga kläder. Som tur är är det ju finklädernas esse nu i jul och nyårstider, så nu ska jag jädrans passa på!

Redan imorgon är det 20årskalas för Hanna så då blir det till att klä sig i bästestasen..hahah!
Som när jag var liten och skulle på kalas då var det alltid lackskor, spetsstrumpor, klänning och ibland en sådan där extra krage som mamma satte på klänningen, inte bekvämt och heller inte speciellt snyggt, men det var var så alla kids såg ut. 
 


ett utdrag

image1394

20 år men ändå långt i från stor

Grattis Hanna!
Idag är det Bara din dag!image1393

off to spinning

jag har ätit skräp idag, inte sådant skräp man sorterar i röda och gröna soppåsar, uatn skräp i form av kakor...skärp dej!!! 

image1392 
Så nu blir det att sätta min häck på en spinningcykel och svettas en timma!

HEJAHEJAHEJAHEJA MEJ!

alla jävla kärleksbrev

Idag, igår, i förrgår, förra veckan flera gånger , veckan innan den och flera månader tillbaks ska man svara på om man har med sej kärleksbrev.
"NEJ, det är ingen som skickar kärleksbrev längre" tänker jag i mitt huvud. Men sen dyker nästa tanke upp " VARFÖR INTE?"
Folk skickar kläder, muttrar och trista bre som räkningar osv,en och annan prenumeration trillar också ner innanför folks dörrar, men inga kärleksbrev.

Jag undrar då varför folk hela tiden ska hålla på att fråga om detta, är de för att de väntar just ett sådant brev eller är det bara för att de vill ha något att säga?
Hur som helst tror inte jag att man skickar kärleksbrev, fast egentligen kan ju iinte jag veta det. Eller har alla kärleksbrev en doft av parfym och är nedklottrat med en mängd larviga hjärtan? Jag googlade och kollade upp kärleksbreven,,,,
Då lärde jag mej en grej, det är bara löjliga (förmodligen tjejer) och folk (förmodligen tjejer) med riktigt läskigt dålig smak som får lov att skicka kärleksbrev. För på google var det enda jag fick upp när jag googlade "loveletter" och "kärleksbrev" riktigt taskigt desingade brev. De flesta innehöll hjärtan, rosor och nakna tjocka änglar,,, är det kärlek? 
Att jag skrev förmodligen tjejer beror på att alla kärleksbrev ,ska enligt visningarna på google,för att vara fullkomliga signas med ett avtryck från din mun som du ska ha målat tjock med ett rött läppsift...Ser inte framför mej så många killar som sitter och ska göra slutklämmen på sitt kärleksbrev som tar fram sitt läppsift och kletar på värre än någonsin och gör ett fläskigt pussmunnsavtryck..kan du se det?
Visserligen kan jag inte heller se speciellt många av dagens tjejer göra det heller.
Det kanske är så att  det är out of fashion att skriva kärleksbrev på det "traditionella" sättet.
Det kanske är våran generations tur att modernisera kärleksbreven?


För visst hade det varit mycket mycket roligare om det damp ner ett kärleksbrev istället för ännu en räkning på din dörrmatta nästa gång...
image1391

bonde söker fru och elin söker lägenhet

Jag har just kollat klart på Bonde söker fru, märkligt program, jag mår lite illa när jag ser det samtidigt som jag tycker det är underhållande på ett halväckligt sätt. Det är ju nice när de får varandra och de ska leva lyckliga i alla sina dagar, men vägen dit är ju enbart pinsam. En kille från kalmar som lider av stor brist på socialkompetens och på toppen av detta har  han nog en stor jävla lustig tecknad tupp i halsen för hans röst är ju helt skruvad som ni som också sett det inte kan ha missat. En annan väljer bort den underbara gotländskan för någon med plasigt hår. Sen är det värmlänningen som valde en lätt iqbefriad tjej, " är lissabon en stad eller ett land?". Fräkninga bonden valde killen med kollen, så good choice!
 Well well, jag ska väl inte behöva disskutera detta ämne något mer med mej själv just nu över till mitt eget sökande. Jag är grymt peppad på att hitta mej en lägenhet. Så Här är ideen... Om du som läser detta nu kommer på att "shit jag har ju en lägenhet som bara ligger och dräller i bakfikan!" Då är du så hjärtligt välkommen att höra av dej till mej. Det kanske hade funkat även som tvprogram, kanske inte så spännande men ändå det går ju för tusan att göra tv av det mesta, lyssna bara på Manges låt- Talar ut.

Vi kanske borde göra dokusåpa
Stoppa massa tjocka i ett rum att skriva hockey låtar
Och plocka in Swartling det här blir jävligt stort
En dvärg å två nunnor som får spela kort

Eller nej vänta det där är fan redan gjort

Nu skulle jag sett på topmodel finalen, men tv är upptagen så det blir istället att krypa ner i sängen och kolla på sex and the city och somna in för att vakna upp till en LUCIAdag, jag kan inte fatta att det redan är lucia!!!


FLER tips för att hitta JULFEELINGEN hitåt tack!

image1390

förföljd av en kläning

För några veckor sedan fick jag ta i den för första gången, min drömklänningen, den hängde där, alldeles förstor, men alldeles underbar! Efter den gången har denna klänningen förföjt mej. Jag ser den överallt men jag kan liksom inte få tag i den.
image1388

det kommer stötvis

För ca 2 veckor sedan kom första smällen, bebis i gänget. Igår kom andra smällen, 2 bebisar i gänget, men det är tänkt att de ska komma från samma lilla söta person. 

Jag kunde inte hjälpa det, jag går händelserna lite i förväg men jag hittade lite prylar som skulle passa vår bliviande mor..
image1385

lista

vilken tid gick du upp idag? nio minuter över sju
vart bor du? på ett mysgt ställe
har du syskon? ja
vad heter dom? sis.
hur gammal är du? 20
varför gör du det här? för att jag ska hålla fingrarna borta från cornflakesdrömmarna
vad har du för mobil? en klumpig liten sonyericsson
Har du pojkvän/flickvän? Nej.
Är du kär? Nej.
tycker du om någon? klart man gillar många
vem kramade du senast?
det var så längesedan så det minns jag inte
Vem/vilka vet mest om dig? de som står mej närmast
hur ofta använder du parfym? när jag är sugen på det
vad gör du på fritiden?tränar, fördriver tiden och gör det jag vill
Vad ska du göra ikväll? jobba och träna
Har du utländska föräldrar?nope
Var har du ont? inte någonstans
Är du bra på att måla? det ligger i betraktarens ögon
Vad längtar du till? ledighet
Sparare eller slösare? hahaha, slösa
Bio eller promenad? promenad
Är du kittlig? hemligt.
Rädd för insekter? nä, jag är däremot inget fan av dem
Anser du att du är stark? stark hur?
Nämn något som gjorde dig glad igår: att jag fick god mat
Vad gjorde du kl 8 i morse? jobbade
Vad har du druckit idag? kaffe och vatten.
Vad var det senaste du åt? en smörgås
Vad var det senaste du köpte? julklappar
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? nej.
Favoritklädsel? svart, vadsomhelst bara det är svart.
Vad gör dig glad just nu? att jag ihar fler satc avsnitt att förbruka idag
vad åker du i skidbacken? skidor och pulka
Höger- eller vänsterhänt: höger
Humör just nu: likgiltig och slö
Sommarplaner:
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? telepati
Gillar du att sjunga?
till mångas försckräckelse, JA
Vad längtar du mest efter just nu? att ha förmågan att sakta ner tiden en smula

cornfalkesdrömmar och kaffe

Kom hem från jobbet, kaffet var klart och det var bara att sätta sig och smälla i sej onyttigheterna på en gång. Huxflux vilade de söta cornflakesdrömmarna ännu en gång i min mage....varför kan jag inte bara hålla mej ifrån dom???!

Om några timmar är det dags för jobb igen vilket inte käns som det mest lockade idag, så om jag får lova att drömma lite skulle min dag vara klädd like this..
image1384 

Det finns en person som gjorde mej sååå sugen på skidåking och allt som följer därtill så jag nästan känner för att slå honom lite lagom hårt.. shit vad jag längatar efter röda kinder, liftljud, snö,bastu, god mat och dricka, underställ och långa kvällar med spel och mys... AHHH!

hit the road

to work.


Okej jobb efter en natt då elin som sov en sten, så skönt och behövligt.

Ge mej lite minusgrader och lite bjällerklang så skulle det bli enklare att putta iväg mej själv till jobbet. kanske ska se till att smycka mitt arbetsfordon så det blir lite julfint, eller så skiter jag bara i det för det skulle bli toalt kalasfult.

Keep up the good workimage1383

nobelträning

Okej, nu har jag samlat mej. Jag var just på ett träningspass som var långt kul och lagom jobbigt vilket resulterar i många kalorier bort, men det jag har hämtat mej ifrån var alla glittriga kläder. Temat var som ni smarta läsare säkert fattar, NOBEL. Så många bodies iklädda glitter lär jag aldrig se igen och jag inte tar mej till nån dragqueen show eller upplever ännu ett mileniumskifte..vilket är yttrest ortoligt.

well well nu är jag back on track igen, alltså i soffan med en kopp persikote och trötta ögon och framförallt en trött kropp som jag inom den närmsta framtiden ska guida till min säng, ahhh min säng.

Sen har jag lite funderingar, hur kommer man snabbt in i julfeelingen, jag har försökt desperat med julmusik och lussebullar, men så fort jag sticker in trubbiga näsa utanför dörren glömmer jag liksom av julfeelingen, trist. Så hur gör jag för att behålla den eller att få den så det känns i hela kroppen?
image1382

back to work

Nu ska jag börja jobba igen om 25 minuter, jag är mätt, seg och lite smått opeppad.
Ikväll bli det träning och slapping på hög nivå..

Förresten är jag inte ett endaste dugg avis på J,jo som ska till Africalnad på onsdag....ta med mej!image1381

oflyt, ett jävla oflyt

Idag vaknade jag för tidigt av att någon stampade på sej skorna istället för att ta på sej dem som vanligt folk och kunde inte somna om sen, trots att jag var pisstrött kunde nämligen inte somna igår, det kändes som en omöjlig uppgift, men till slut så!
När jag klev upp och hade ätit, kollat kalendern och var på språng ut genom för att möta dagen på jobbet skulle jag bara plugga i min ipod i mina öron...och då! Då var all, ALL min musik pustsväckborta!!!!!
elin:"FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!
Va fan hade hänt 20 GB musik har bara flygit sin kos och jag gråter krokodiltårar inom mej.
Så mission denna vecka är att börja om och lägga in alla plattor igen, men fan ändå!




Kortkortresume av fredagens personalferre

personalfest outfit , gänget redo för utgång

bowlingfashion , hmmm???

tjejsnack eller?    hahhahaha        somnade gott

sex and the city febern är tillbaks

att det kommer en långfilm med de snygga fyra newyorktjejern (tanterna numer) har väl inget fan missat. Det har visats många många bilder från inspelningarna, lika inspererade klädval som vanligt har alla jag snackat med konstaterat. oooo ja!

Men nu, håll i er, nu finns trailern ute och jag får sköna feelings i magen när jag ser detta. 
image1373


dansen av danserna på festernas fest

check it out

städat och fejjat

Nu ä det städat, delvis, har en hel del kvar tills morgondagen. Det är såååå tråkigt undertiden då man håller att städa, men när det är klart och nya sängkläder ligger uppfluffade i sängen känner jag mej jävligt nöjd och belåten och sugen på att krypa ner i sängen. men ett tips för att göra städningen lättare, i varje fall sväningare är att stätta på fibes oh fibes skiva emotional.

Har varit och handlat och grejat det bev båda mat och underkläder och en flaska vin.

Imorgon är det dags för personalfest med jobbet, bowling och julbord och uppvärmning at my place.
Det ska bli roligt och en skön grej att starta upp helgen med....woho snart är helgen äntligen här igen.


Nu återstår inget annat än att duscha och krpa ner i mina uppfluffade nya sängkläder. Kanske h'nger lite framför tv också. image1372

dåligt med updates

men nu serru!!

Okej, jag sitter och har just släng i mej en skål med musli och filmjölk, lite snabb energi innan träning. Så nu sitter jag och stirrar på datumljuset som brinner jävligtlångsamt, i vår familj hamnar vi alltid många datum efter på de där ljusen, men lik förbannat köper vi ett varje år för att se om vi lyckas tajma datumet med ljuset.  tror nog att i år är det året vi kommer fixa det...

Funderar lite över det här med att bli gammal, kan man åldras och behålla samma värderingar och humor och slippa bli en av dessa tråkmåns-gnäll-och-tjat gummor och gubbar?
 Eller är det så att gnälligheten kommer med åldern? isåfall måse jag komma på nån maskin som kommer kunna stoppa den där gnällgenen från att blomma ut ju äldre jag blir, för jag vill inte bli en bitterkärring så gnäller över småsaker och som har tid att handla tre gånger om dagen, läsa igenom sina kvitton triljoner gånger för att se till så att man inte har blivit lurard på 1,50 av kassörskan på ICA som garanerat inte hade som av sikt att luras på 1,50 eller som sitter och väntar på brevbäraren. Jag vill bli en glad och frisk tant med lite fart i! 
 
well well, efter lite utsvävningar blir det nu lite klädsnack  igen....

Igår efter jag vart hos optikern ( japp, nu ser jag bra igen, som en hök) så passade jag och Fia på att kika runt i lite affärer och jag lyckades snappa upp en kjol, en lila som just i denna stund läggs upp hos en snäll, och ognällig tant. Kjolen kanske kommer att få hänga med på jobbfesten på fredag. Bild kommer då den är hemma hos mej igen..


image1371

the svenska tjej its the grej

check it out the svenska tjej
chek it out svenska kläder 
image1368

trött och snabbt ( uppdaterad utan tröttfeelingen)

 
helgens inköp + hemliga julklappar
Jag och min sis åkte till GBG för att shoppa julklappar och gå på Liseberg.Julklappar blev det men inget Liseberg pga av trist trist väder.  Nu återstår det att göra en av de mysigaste sakerna, att slå in dem. Alla julklappar är ju förståss inte inhandlade man vill ju suga på karamellen så länge som möjligt, är lite rädd för att göra klart alla julförberedelser för tidigt, jag får se till att sprida ut dem så de håller hela december.

dans på olika vis
Tjejerna skulle ses, det slutade på lipz i en dansade anda. En väldigt rolig kväll med många skratt och miljoner danssteg.I Göteborg under vår shopingtur dansades det också men på en annan nivå, det var dans på NK.

lördags out
byxor HM
tshirtklänning Monki
kofta UCOB


Drömmen Drömmen
Denna klänningen...OHHHHH!
Visst, den var för stor men så fin så fin, det är en sådan klänning precis som jag vill ha den.
Den var för dyr och för stor, men i ett kort ögonblick höll jag nästan på att hala fram mitt kort för att låta den följa med mej hem, som tur hade jag min sis med mej som stoppade mej.
 
olika uppställningar med roliga människor
kort no.1 = norrlänning som tycker att gröna stolar från Max är enna härliga ting, han var även mycket svag för latextights. Surtekillen dansade och dansade men var inte helt nöjd med kvällens resultat, men han sken upp som en sol när han fick dansa runt ikallaringar och badtofflor.  
kort no.2= vi försöker anama looken, rockigt, funkar inte till hundra, men jag inser att jag har goodlooking vänner.

RSS 2.0